Šta je novo?

PCI graficka sa S-video izlazom

Beca272

Slavan
Učlanjen(a)
24.06.2009
Poena
320
Sklapam HTPC, a posto mi je trenutno TV CRT, treba mi PCI graficka karta koja ima S-video izlaz. Kako je ovo prelazno resenje dok ne "padne" LCD TV krajem godine, uzeo bih nesto sto jeftinije posto ce sluziti iskljucivo za TV i gledanje/slusanje multimedije preko XBMC.
Svaki predlog je dobrodosao.
Hvala i pozdrav

Prilozi

• 67360-video-card-annotated.jpg
    67360-video-card-annotated.jpg
    81.7 KB · Pregleda: 141
Poslednja izmena:
Pretpostavljam da mislis na PCI-E graficku kartu :)
A sto se tice S-video izlaza moraces da se zadovoljis nekom starijom kartom, ako samo gledas filmove i to kao prelazno resenje onda mozes da uzmes nesto iz ATI x1600-x1950 raspona ili Nvidia 6600-8600. One sve imaju svideo TV out tako da samo gledaj cene, one se krecu od 15 do 45 eura.

Pretpostavljam da mislis na PCI-E graficku kartu :)
A sto se tice S-video izlaza moraces da se zadovoljis nekom starijom kartom, ako samo gledas filmove i to kao prelazno resenje onda mozes da uzmes nesto iz ATI x1600-x1950 raspona ili Nvidia 6600-8600. One sve imaju svideo TV out tako da samo gledaj cene, one se krecu od 15 do 45 eura.

Da, naravno, mislim na PCI-E graficku kartu, i nije problem sto je stariji tip u pitanju. Nisam iz Bgd, ali zvao sam neke radnje i niko nema PCI-E sa S-video izlazom. Gledao preko ITsvet.com , recimo ASUS Extreme AH2400PRO, ali u Pakomu kazu zastareo oglas, nema vise ...
Zato i molim nekog da mi preciznije kaze gde mogu da nabavim nesto slicno, jos ako je cena do 25 eura ...:banana:
Kuciste je inace Frontier Opera OP17A-BK , pa kartica (ako je pasivno hladjenje ) ne bi smela da bude sira od 10 cm.

Poslednja izmena:
To neces da nadjes novo, samo polovno na oglasima, ja sam skoro uzeo sebi X1650XT za 20 eura od jednog clana sa foruma. A sto se tice sirine same kartice, vecina njih ce da odgovara.

Imao sam do skora isti problem i jedva nasao pci-e MSI R3450 TD512 sa S-video-m
oko 3000k ako se dobro secam

Nazad
Vrh Dno