Виде оне Compro картице. Ја сам узео Е900F Dual Tuner.
Одлична.
Одлична.
Šta od softvera koristiš za gledanje? Da preformulišem, radi li u Media Centru ,)
Idi bre, ja pomislio da si nakon ovoliko vremena nasao negde 650-tku![]()
Одлична.
Pa cimaj, bre... taman da mi kazes valja li cemu, pa da ja onda cimam nekog drugog da mi dovuce :dJedino da iscimam drivera da dovuče neku sa ebay-a?![]()
Da li softver koji dolazi uz karticu može da se podesi da TimeShift bude automatski uključen čim se program startuje, ili svaki put moraš da ga ručno uključiš?
Da li možeš da promeniš program ako je TimeShift uključen?
Da li možeš da startuješ snimanje ako je TimeShift uključen?
Може, без проблема.Da li možeš da snimaš 2 programa istovremeno?
Da li karticu koristiš na XP-u ili Visti (32bit ili 64bit)?
Nisam u toku sa tim Leadtek-cima...Zašto ne razmotriš Leadtek WinFast PxTV1200, oko 45e. Ili ako ti treba hardverski MPEG-2 (a ne vidim šta će ti pored ovako snažnih dual-core i quad-core CPU-ova, al' ajde), ondak WinFast PxPVR2200, oko 75e.
Па не видим како очекујеш промену канала за време timeshift-a у прозору који шифтујеш? Било би добро, али мислим да је технички неизводљиво.Hvala na odgovorima! Ovako urađen TimeShift je totalno nefunkcionalan... čekam neku bolju varijantu...
Па не видим како очекујеш промену канала за време timeshift-a у прозору који шифтујеш? Било би добро, али мислим да је технички неизводљиво.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari