Šta je novo?

PCI device

link2rage

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2004
Poena
620
Nabavio sam Asus hd2850 sa 512mb, Ubacio sam sve to lepo u masinu medjutim prijavljuje mi neki pci device, skinuo sam zadnje atijeve drajvere ali pci device je i dalje unknown, uzgred drajveri sto sam dobio uz karticu nisu hteli da se instaliraju. Sta je mu je taj pci device sto mi trazi drajvere?

HDMI audio. Ako ti nije potreban slobodno ga ignoriši.

Prvo, lepo, sljepi NET Framework 2.0 (ako imas XP) pa onda cepaj drajvere a posle iz drajvera disejbluj HDMI...

A ja od kako sam presao na Vistu isto imam to s*anje a to bukvalno nema sta da bude. Cak ni Vista sama ne moze da pronadje sta je to. Na kraju sam to samo deinstalirao.

Koliko shvatam, tebi kartica normalno radi samo ti se i to pojavilo?

@zorz
Meni uopšte nije jasno šta si hteo da kažeš.

@Civil
Kakve ti imaš veze sa njegovim problemom?
Čovek ima ATI-ja, ti Nevidiju.

Ja sam razumeo da on u stvari nema problem sa grafickom nego sa PCI device koji se pojavio od kako je stavio graficku a da mu uz to graficka normalno radi pa se pita da li to mozda ima neke veze sa grafickom.

Pa ja rekoh da ima. ATI doda još jedan PCI device koji je zapravo integrisana zvučna karta za HDMI.
Samo se pitam kakve ti veze sa NVIDIA grafikom imaš sa celom pričom.

Alo, decko, i ja imam isti "problem" pa sam se zato ukljucio. Ja vidim da ti ovde jedini imas pravi problem i to zato sto sam se ja ukljucio jer zapravo ni ja ni on nemamo problem jer to i nije problem. Mozda zelis da kazes kako nVidia nema to sto ima Ati ali ne umes kulturno da se izrazis.

Pa očigledno nije isti problem, jer nemaš ATI-ja, a koliko vidim već si ga "rešio" tako što si deinstalirao to... hm... nešto 😛
Btw, kako se deinstalira nepoznati hardver iz device managera, baš bih voleo da znam 😀

Nazad
Vrh Dno