Šta je novo?

PCDVB - PC DVB kartice gde ih naći

Svetac

Čuven
Učlanjen(a)
15.08.2002
Poena
604
Interesuje me gde se mogu naći pcdvb kartice, koja im je cena kao i da li je provereno da novi softver za dekodiranje skr. kanala radi i sa Sky2 karticama..

evo i ja isto trazim da kupim jednu
ja sam licno zainteresovan za Hauppauge WinTV NOVA ili mozda NEXUS model ali nema nigde da se nadje, npr. sampro prodaje ali ih nema na stanju i nece ih biti skoro :(

ako nadjes negde u medjuvremenu ti javni

inace citao sam gomilu foruma u vezi dekodiranja i svi kazu da sa skysat2 karticama bez problema radi dekodiranje svih kanala sa programima MultiDec i ProgDVB.

pozdarv

I mene zanima neka DVB kartica, javite cim nadjete nesto plizzz...

Rockwell je napisao(la):
evo i ja isto trazim da kupim jednu
ja sam licno zainteresovan za Hauppauge WinTV NOVA ili mozda NEXUS model ali nema nigde da se nadje, npr. sampro prodaje ali ih nema na stanju i nece ih biti skoro :(

ako nadjes negde u medjuvremenu ti javni

inace citao sam gomilu foruma u vezi dekodiranja i svi kazu da sa skysat2 karticama bez problema radi dekodiranje svih kanala sa programima MultiDec i ProgDVB.

pozdarv

Radi i sa SkyStar1 karticama, koje imaju hardverski MPEG2 kodek pa je snimanje uzivancija.

Imam jednu WINTV Nova karticu pa ako se dogovorimo....

Kupljena prosle godine u maju, radila 15 dana, i zamenjena sa NEXUS-om. I od tada stoji u kutiji. Sada vidim da su i za nju dali podrsku za gledanje zasticenih SAT kanala, ali ja to nisam probao. A cena ....., hajde da se cujemo na 063 8135501

Pa poprilicno, najbolje radi kada ima interapt samo za sebe, mada sam primetio da pod XP-om to i nije mnogo bitno. Inace ranije verzije Multidec-a su odbijale da rade ako je delila IRQ sa nekom drugom karticom. Inace radi mi pod ProgDVB, multidec-om, EZdvb, Watchtvpro dalje nisam probao, najvise koristim Progdvb i Ezdvb. Ima veoma kvalitetan TV izlaz, u stvari inzvaredan TV out.

aha, super...ja bas ovih dana jurim jednu takvu
reci mi jos nesto, kad su u pitanju kodirani kanali kako stvari stoje,
odakle skidas kljuceve i mozeli sve da se dekodira, koje satelite pokrivas i imali kodova za sve kanale, i jos nesto, kako kartica radi dekoding, koliko je zauzece procesora kad se dekodiranje izvrsava.
hvala i pozdav

Najbolji sateliti za gledanje filmova su:

- hispasat 30w (mnogo filmskih kanala)
- sirius 5e: tv1000, cinema i ticket ppv's
- thor 0.8w: gomila discovery kanala i kiosk ppv's
- astra 19.2e: premiere ppv

hvala na odgovorima i linkovima, jedva cekam da ubudzim karticu u kuciste...
pozdrav svima

I jos jednom gde mogu da se nabave???:( :( :confused:

Nazad
Vrh Dno