Da, postoji, Remote Administrator, kao najbolja opcija ili Dame Ware Remote Control ili neki VNC klijent
....... In the next box double click tcp/ip and put a dot in specify a TCP/ip address.......
Remote Desktop Control displays the screen of another computer (via Internet or network) on your own screen.
Аха, ок. То са првог линка објашњава човек шта да се условно речено "откликне" када правиш конекцију.hej, nisam bre ljut. odakle ti to ?![]()
zar se onaj moj smajli gore ne smeje ?
elem ...
sa prvog linka
sa tvog drugog linka
How to use Remote Desktop Control for direct modem to modem connection?
You should to configure a Dial-Up networking on both sides and configure server to use TCP/IP.
For Win9x: You need to install the Dial-Up networking server. This is a standard component since Windows 98.
For WinNT: You should install the RAS.
After making a call using a Dial-Up networking you will be able to connect to the remote Host via IP address.
@CyberGasty
Svaka cast za trud!
poz
ps o cemu se radi ovde: "а за ХР ЅР2 имаш ону закрпу што омогућава да два корисника буду у исто време улогована."
Svaka cast, ovo cu morati da probam, pa javljam kako radi.
Nego zaboravio sam da napomenem da bi mi tako nesto trebalo i na win98, zbog cega, ne pitajte :d
A da ti ipak uzmes 2 lan karte ? Posto pitanje je otprilike "zeleo bih da se bavim sado-mazohizmom, ali mi treba detaljno uputstvo i neki automatski bich jer me mrzi da se pomeram" :whip:
Nabudzim broj postova ?pa da sam za ovih ~7 godina hteo da budzim broj postova to sigurno ne bih radio u ovom thread-u...Tvoj pristup sa "jel ima neki programcic koji sve to radi" je doveo do predloga da uzmes 2 lan karte i razvuces dovoljno kabla izmedju
Za to sto ti planiras da radis ti je dovoljan Remote Administrator (remote admin) on radi i na W98 masinama (pozeljno preko 400MHz). Dial-In podesavanja ti je CyberGasty objasnio do sitnih detalja, ... ostaje samo jos taj programcic da uradi sve na jedan klik...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari