Šta je novo?

PC TVFM Tuner????

Moj glas ide na LEADTEK WINFAST 2000XP Deluxe. wink

Moj na ASUS TV & FM (62 EUR) - super daljinac i solidan PowerVCR II/odlican teletext i najjaci zvuk od svih TV karti koje sam cuo ! [podrzan STEREO]
Iskustvo sa ovom kartom pogledaj na:
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=29318

Eventualno PCTV PRO (85 EUR) - po mnogima najostrija slika.

Zbog loseg zvuka i nesto slabije slike - nepreporucujem KWorld [mada ima OK S-VHS i Composite ulaz]
Losiji daljinac u odnocu na ASUS i Pinnacle [pod XP-om].
I ostale u tom rangu [45 EUR]

Pomenute kartice imas u testu na Bench sajtu a KWorld imas u desnoj rubrici "na prvi pogled".[AUTOR: Delimir T.]

Hvala na pomoci!
Interesuje me koliko bi trebalo dodati novca za neku "profi karticu" sa kojom bi mogao da vrsim obradu slike ubacujem titl, jednostavnije receno poigravam sa video zapisom i sve to naravno narezujem na diskove,a da kvalitet slike bude dobrog kaliteta! I koju bi mi karticu preporucili?

:confused:

Za to ti treba softwsare a ne kartica:

INTERVIDEO:
- WinProducer
- Win DVD Creator

Cyberlink:
PowerDirector

i mnogi drugi....cak sve to to moze i Vdub !

Re: ****

k-computers je napisao(la):
Hvala na pomoci!
Interesuje me koliko bi trebalo dodati novca za neku "profi karticu" sa kojom bi mogao da vrsim obradu slike ubacujem titl, jednostavnije receno poigravam sa video zapisom i sve to naravno narezujem na diskove,a da kvalitet slike bude dobrog kaliteta! I koju bi mi karticu preporucili?

:confused:

Potreban je karta koja vrsi hardversko MPEG2 kodiranje...To je neka iz Pinnacle/Miro DC serije, a ti odaberi prema svojim mogucnostima i zeljama, mada ima i drugih resenja drugih proizvodjaca...Za neku totalno amatersku primenu posao bi zavrsila i TV kartica, ali ipak je dosta veci komfor sa karticama koje su bas predvidjene za NL video montazu...

Najjeftinija je INNOVISION [ oko 120-130 eur] a Pinnacle modeli su ULTRA SKUPI ! [500 - 1200 EUR + Adobe Premier za full-verzije]

Ne znam koliko je to pametno raditi za TV signal koji kod nas nje bas na nivou.

Za pro-rad [spotovi,reklame] to i ima smisla kupovati.
Za amatere - teeesko .

Nazad
Vrh Dno