Šta je novo?

PC Suite za Nokiu 6151

NorthGate

Čuven
Učlanjen(a)
01.01.2004
Poena
785
Kupio sam Nokiu 6151,i skinuo sam PC Suite za taj model,ali ne mogu da povežem telefon i program,a evo i slike šta mi izbacuje,pa ako neko zna neka pomaže...
Kod druge slike mi izbacuje kad štikliram opciju kako želim da se povežem,a to je preko Bluetoot-a.
Hvala unapred!

Poslednja izmena:
Može li ko da pomogne oko ovog problema?

Kako si povezao telefon sa kompjuterom?

Pa hoću da ga povežem preko Bluetooth-a,jer ima tu opciju da se tako poveže.
A ono mi sve izbacuje kad hoću da se povežem,kao nešto mi fali od codeka...

ocigledno da ti taj bluetooth pravi probleme, moguce da nisu dobri driveri.

sto lepo ne uzmes data kabal od nekoga, da probas da li radi tako.

bt drajveri fale...
kad ih instaliras, posle lepo podesi da ti je telefon visible i onda ce moci da ga nadje

Naravno da je fon namešten da bude vidljiv...
@El Toro Loco:
A bt transciever je ovaj ako si na to mislio...

Poslednja izmena:
Pheh ... BlueSoleil ... nije ni čudo što imaš problema ... baci to i kupi MSI i Bog da te vidi ...

blusoleil je software, a ne uredjaj...
inace ima verzija i za msi..
nadji fixnute widcomm drajvere, pa ce sve biti ok...

Pozz....
Nema potrebe da instaliras software za bluetooth dongle, PC Suite nije bas najsjajniji software i cesto zna da napravi problem i trebalo bi da nakon uparivanja pronadje tvoj phone. Ako imas noviju verziju Suite-a (npr. 6.82.22.0) onda jos bolje, starije verzije su ponekad pravile probleme... Koji bluetooth koristis, ako je neki kineski plagijat onda ga bolje baci....

Pozz....
Nema potrebe da instaliras software za bluetooth dongle, PC Suite nije bas najsjajniji software i cesto zna da napravi problem i trebalo bi da nakon uparivanja pronadje tvoj phone. Ako imas noviju verziju Suite-a (npr. 6.82.22.0) onda jos bolje, starije verzije su ponekad pravile probleme... Koji bluetooth koristis, ako je neki kineski plagijat onda ga bolje baci....

Imam baš tu verziju PC Suite-a,ali meni ne pravi Bluetooth problem,bar mislim da ne ,nego PC Suite,a Blusolei radi ok kad ubacujem slike i melodije preko njega.
Na prvom postu se vidi slika šta je problem.

Poslednja izmena:
Hmmm....
Mozda je bezveze pitanje ali.... jesi li ukljucio bluetooth konekciju na telefonu, po slicicama se cini da softver "ne vidi" tvoj telefon. Kada instaliras PC Suite OBAVEZNO restartuj racunar.

Naravno da je uključen:D ,ali slika je samo da se vidi o kom Bluetooth-u se radi,jer mi on nije potreban kad koristim PC Suite.

Poslednja izmena:
blusoleil je software, a ne uredjaj...
inace ima verzija i za msi..
nadji fixnute widcomm drajvere, pa ce sve biti ok...
Instalirao sam i ove drajvere,ali sad počne da traži telefon i opet izbaci neki kvar.
ne znam šta više da mu uradim da bi proradio.
:crash:
Na jednoj slici ima i šta sve sadrži folder sa tim drajverima,jer treba još nešto odatle da instaliram?

Poslednja izmena:
Vrh Dno