Šta je novo?

PC se neuključuje

STEFIX-05

Poštovan
Učlanjen(a)
02.08.2016
Poena
54
Pozz.pre oko mesec ipo dana sam uzeo AMD Athlon X4-860k i sve je radilo kako treba do danas izbacio mi je windows (win 10) da treba da se reboot-uje sistem ja sam zamenio sata kabal na HDD-u i opet je radilo sve i evo danas se vraćam iz škole i prikazuje mi RAM 8gb (3,94 usable).ja ugasio komp i izvadio ram vratio i sad se pali ali ne baca sliku na monitoru procesor nije sigurno jer je kupljen pre mesec dana ,Grafička nije (probao sam sa drugom grafičkom ista situacija),I može da bude matična,ram i napajanje Nzm šta je od ova tri a druge delove nemam da probam da li radi tako da ne želim da kupim novu matičnu a da opet ne radi

Nzm šta je od ova tri a druge delove nemam da probam da li radi tako da ne želim da kupim novu matičnu a da opet ne radi

Niko ti na daljinu sa 100% sigurnosti ne može reći šta je, ovo je Bench forum a ne Vidovnjaci Balkana forum.
Moraš ispitati šta je da ne bi kupovao "na slepo", pozajmi napajanje i ram pa ako nisu oni ploča je gotovo sigurno.

Sada ce win10 hejteri da pisu kako ti je najnoviji apdejt ubio masinu :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Probaj Clear Cmos, i ubaci memoriju i neki drugi slot

Ukucaj Msconfig,i pogledaj na boot da nisi mozda stavio all memory ili tako nesto se zove..Meni kad to cekiram sa 16 gb pokaze 8 gb

Kako ce da proveri kada ne moze pc da ukljuci.

ja tipujem na napajanje, da je ploca ili ram davali neke znake zivota? koje napajanje imas?

To se sa Intelom ne desava. [emoji16][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

1. Iskljuci komp iz struje
2. Izvadibateriju iz maticne ploce i skloni jednu memoriju
3. drzi dugme power jedno 20 sekundi. Da izpraznis kondezatore.
4. Vrati bateriju u maticnu plocu.
5. Ukljuci kompjuter u struju
5. Probaj da ukljucis kompjuter.

Srecno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno