Šta je novo?

PC prodavnice u Srbiji (Google Maps)

sirNemanjapro

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
29.11.2006
Poena
440
Obzirom da svi imaju nekog omiljenog dilera, većini ljudi ovde nije potrebno ovo, ali bi bilo korisno da postoji jedna Google Maps karta koja bi ih sve objedinila.

Pristup je dozvoljen svima putem linka i mogu kartu editovati. https://goo.gl/0v5bh6

Inicijalno, dodato je nekoliko njih u Beogradu, ali lista je daleko od kompletirana.

Pre jedno mesec dana mi je ovako nešto trebalo. :)

Dobra ideja, jer se na brzinu može naći prodavnica u okolini.

edit: dodah par komada, a dodaću i još par manje poznatih ubrzo

Poslednja izmena:
Dodao i ja par komada za Nisa.

Dodah i korigovah i ja par prodavnica u Nišu, pošto postoji greška na Google Maps (prijavljeno da koriguju/dodaju, pa dok to urade...).

Hvala svima koji su se uključili u akciju! :)

Da ostane upisano, sve je to bilo zato što je jedna Ana N. htela da kupi sebi novi laptop, a nismo znali gde su sve PC prodavnice locirane.

Да ли се уписују само познате и веће радње или и оне које су мало тање? У Нишу постоји још неколико али су мање, неке (углавном све) раде мало слабије, мада не верујем да и ове велике раде боље.

Sve. Makar ja tako shvatam, jer sam uneo par manjih sa kojima sam ranije sarađivao (zbog korektnog odnosa i ok cena).

Odlična ideja! Ubacih 10-ak lokacija u NS. :D

Pobogu??!!! :S:

Obelezavate prodavnicu u Subotici, a na spisku je u Beogradu?????

Zar vam je toliko tesko da shvatite da napravite prvo listu za vas grad ako ga vec nema pa onda tek ubacujete lokacije prodavnica

Bitno da vi klikcete po mapi, a koliko je to tacno nema veze

Ajde potrudite se malo :)

PC Practic Beograd Cvijićeva je valjda zatvoren. Prosao sam pre par dana i video da su navucena rolo vrata, a izlozi prazni.

^ PCP je zatvoren pre mesec dana.

napraviću web aplikaciju za ovo u narednih par dana tako da se ne zezamo sa layerima i sličnim

Moj Servis je vec na Google Maps, ne moram da dodajem :D (ALF DUKI Svilajnac)

Vrh Dno