Šta je novo?

[pc] Kotor II: Sith Lords izlazi 15.02.

shtaps je napisao(la):
I ja to trazim, ali bezuspesno... Ostao mi je i jedan kvest - Aida i njen muz (nesto reunion (bonus quest))

Evo ti kompletno resenje tog questa na engleskom:
C-V. Galactic Reunification
This is one quest that you'll definitely want to get involved with, considering
the reward is a light saber component. For a quick and Dark method, find
Lootra in the second to last room in the Flophouse and begin dialogue with him.
Choose to kill him and take the component right off his cold, dead body. For
a longer and happier ending, talk to Lootra and he'll tell you about how he's
on a hopeless search for his wife and things are looking bleak. Find his wife,
Aaida, in the slums of the refugee sector. Tell her Lootra's alive and that she
needs a clear path to him. Dispose of the guards near the entrance of the
refugee sector (the guys that gave you a bad time about the toll) and inform
her the path is clear. Go back to where Lootra was and they'll reward you for
your service with the light saber component.

To dispose of the two guards without gaining a dark side bonus, you need to
try to intimidate them but fail. If your character is too intimidating, try
another character. As long as the intimidation fails, you shouldn't gain dark
side points.

shtaps je napisao(la):
I ja to trazim, ali bezuspesno... Ostao mi je i jedan kvest - Aida i njen muz (nesto reunion (bonus quest)) na NS - ona je zarobljena u refugee kampu... Sve vuce na Exchange ali ja sam ostao bez dijaloga sa njima - opljackao sam im bazu (stealth), strazari na vratima me propustaju bez problema (ako ih nateram da me napadnu dobijem Dark side poene ali samo jednog mogu da ubijem - ostali me prosto ne napadaju - a i to ne menja situaciju...), sa bossom nemam vise dijaloga, eliminisao sam onu drugu grupu... Ima li neko ideju?

Tu izgleda moras da fasujes DSP, meni je jedan od njih otiso gore u neku sobu, dok je drugi bio sa izbeglicama, njega ubijem, ali ovog prvog sam jedva nasao, tu sam se mucio citav sat

E pa ne moras da fasuje DSP, vec morate gore kod onog sa surlama (chief na Exchange hahah) da ga iznervirate da on vas prvi napadne, tj. da mu ne kazete vi da cete ga napasti, vec da dodjete do toga da on kaze da mora da vas razbije. U tom slucaju nema dark poena, jer ce vas automatski napasti i ona dvojca s vrata tako da ce put ovoj ribi biti slobodan.
Ciao

Dandy je napisao(la):
Ha, QL :)
Nego jel nasao neko gde se prave oni assasin droidi? HK-47 mi rece da bi mogao da locira odakle dolaze preko nekog translatora koji ja vucem sa sobom. Samo sto sam vec pri kraju igre i mislim da vise necu ni na jednog naleteti :(

taj deo je izbachen iz igre jer nisu imali vishe vremena... bila je planeta sa fabrikom robota koji te jure... ali se ne znaju njihovi motivi :)

bancho je napisao(la):
Tu izgleda moras da fasujes DSP, meni je jedan od njih otiso gore u neku sobu, dok je drugi bio sa izbeglicama, njega ubijem, ali ovog prvog sam jedva nasao, tu sam se mucio citav sat

U pravu si, otisao je gore do onih sobica koje sam pljackao. Ipak sam dobio nesto dark poena ali kada sam joj saopstio da joj je slobodan prolaz povratio sam ih.

Hvala.

Mellow je napisao(la):
E pa ne moras da fasuje DSP, vec morate gore kod onog sa surlama (chief na Exchange hahah) da ga iznervirate da on vas prvi napadne, tj. da mu ne kazete vi da cete ga napasti, vec da dodjete do toga da on kaze da mora da vas razbije. U tom slucaju nema dark poena, jer ce vas automatski napasti i ona dvojca s vrata tako da ce put ovoj ribi biti slobodan.
Ciao

Meni je za to bilo kasno, jer sam sve sto sam trebao, dobio od njega pomocu force persuade :smoke: , tako da kasnije nisam imao nacina da zapocnem kavgu :D

Znaci, kako pizdim! Igra mi non stop blokira! Jednom u pola sata, sat, kako kada!!! Evo, malopre sam pola sata hodao po Telosu, zaboravio da snimim poziciju i blokada. Da li se to i vama desava? Iz cista mira, samo crn ekran, blokada zvuka i cao..........

Papss je napisao(la):
Znaci, kako pizdim! Igra mi non stop blokira! Jednom u pola sata, sat, kako kada!!! Evo, malopre sam pola sata hodao po Telosu, zaboravio da snimim poziciju i blokada. Da li se to i vama desava? Iz cista mira, samo crn ekran, blokada zvuka i cao..........
Ne. Prvi deo mi puca precesto prilikom ucitavanja, drugi deo mi je pukao 2 puta za sve ovo vreme.

Mora da je nesto do podesavanja, stavio sam SVE na max. Sta da spustim, odnosno, sta moze da ima veze sa tim?

evo da napisem par utisaka
Igra je nikad bolja bar po meni
Prvi deo sam igrao vrlo malo ali cinimi se d aje ovaj bolji
Desava se bug da propadnem u zelmju ili udjem u gradjevinu ali vrlo retko

E da treba mi pomoc oko jedne misije

Treba da se sastanem sa ostalim jedajima na Jedi Enclaveu na Danooteu
Sad je problem sto ne znam gde je to
Zna gde je Enclave Runs sublavel ali nikako nemogu da nadjem taj Jedi enclave

taj levi prolaz ce biti otvoren kad sredish sve probleme vezane za placenike

Ne volem da igram "na preskok" pa sam zapoceo KotOR1, a posle toga sam nameravao da krenem sa KotOR2, ali imam veeeeliki problem koji ne mogu da resim, pa ako neko ima ideju...

Na planeti Taris sam, i upravo treba da maznem onaj brod da bih zapalio sa planete ("Ebon Hawk"). Kad otvorim vrata ka hangaru pocinje skriptovana animacija sa onim Davikom i onim bounty-hunterom sto ima smesne cvike (k'o Djenka iz "Maratonaca"). Elem, krece dijalog, kamera pokazuje njih pa mene i u tom trenutku se slika zamrzne. Ucitavao sto puta poziciju, ali se nista ne menja. Skinem likove do gole koze (negde sam procitao da ima neki problem ako je nesto od opreme equip-ovano), pre otvaranja vrata, medjutim opet isto. Ako ne zavrsim keca, dvojku necu ni da pocinjem...

Igra je patchovana na 1.03, iskljucen hw mouse, Omega Catalyst 4.12, a konfa je ova iz potpisa.

Evo i ja da se javim :) Odigrao sam dvojku, i sad sam odigrao keca (znaci nisam igrao keca pre dvojke ) i kec je dosta bolji od dvojke, grafika je jaje jajetu, cak je u kecu i bolja jer ima vise skriptovanih detalja (prasina u zracima sunca, glow od sunca koji ti ide u oci, odsjaji na plocicama ispred jedi enklave... zabaceni space station je do jaja itd. ...) . Prica je mnogo kompleksnija i jasnija u kecu, da ne pominjem deo igre u kome saznajes ko si i sta si pa nadalje... nema smaranja sa vodjenjem droida i resavanja nekih debilnih kvestova kao sto u dvojci ima (uzimanje kodova za brod u onom droid kompleksu, totalno nepotreban deo). Najvise mi je smetalo u dvojci to sto sam morao da u nekim delovima vodim likove kojima uopste nisam posvetio paznju i opremu, a nije mi naznaceno da ce doci do toga... Sve u svemu obe igre su odlicne, ali mi je kec bolji 30% :)

SPOILER

E aj sad da mi neko odgovori na ovo:

Imam osecaj da sam nesto propustio u dvojci na samom kraju. Da li moram da ubijem babu ? Da li je tu kraj ? Ako jeste, zbog cega me baba pita sta cu uraditi ??? (pridruziti se revanu i otici u "unknown" sektor, vratiti se republici itd.). Da li moze da se ode u taj unknown sektor ili sta ? Delu8je mi ne dovrseno, kao da fali to putovanje tamo za konacni kraj igre...

I jos jedno pitanje: KAda igram sa jedi guardianom, kako da koristim "jedi jump" ? Kad mi nije selektovan kao primarni lik onda on sam nekada uradi jump, da li moze nekako da se natera da to svaki put uradi ili kako ?

+ baba mi nije vratila lightsaber koji sam joj montirao dok je jos bila frendli. Kad malo bolje razmislim, sve mi je pokrala, a bilo je tu dobrih stvari.....mamu joj....da sam znao da cu se boriti sa njom na kraju nikada, ali nikada joj ne bi zbudzio drain life level 3 i push level3, jebala mi je majku sa time, a sobzirom na nesposobnost i lakocu ostalih "dark jedi-ja" koje susreces usput, resist force nisam ni uzimao...bedak...

gx-x je napisao(la):
SPOILER

E aj sad da mi neko odgovori na ovo:

Imam osecaj da sam nesto propustio u dvojci na samom kraju. Da li moram da ubijem babu ? Da li je tu kraj ? Ako jeste, zbog cega me baba pita sta cu uraditi ??? (pridruziti se revanu i otici u "unknown" sektor, vratiti se republici itd.). Da li moze da se ode u taj unknown sektor ili sta ? Delu8je mi ne dovrseno, kao da fali to putovanje tamo za konacni kraj igre...

I jos jedno pitanje: KAda igram sa jedi guardianom, kako da koristim "jedi jump" ? Kad mi nije selektovan kao primarni lik onda on sam nekada uradi jump, da li moze nekako da se natera da to svaki put uradi ili kako ?

+ baba mi nije vratila lightsaber koji sam joj montirao dok je jos bila frendli. Kad malo bolje razmislim, sve mi je pokrala, a bilo je tu dobrih stvari.....mamu joj....da sam znao da cu se boriti sa njom na kraju nikada, ali nikada joj ne bi zbudzio drain life level 3 i push level3, jebala mi je majku sa time, a sobzirom na nesposobnost i lakocu ostalih "dark jedi-ja" koje susreces usput, resist force nisam ni uzimao...bedak...

1. pasus :D
To valjda ostaje za 3. deo ;)
2. mislim da ne smes da koristis nijedan specijalni udarac, vec samo one obicni pa ce ona sama povremeno uraditi (ovo nisam siguran, ako neko zna kako da uvek izvede neka napise)
3. snaga babe (a i jos nekih protivnika) zavisi od tvog nivoa tako da sto si ti jaci bice i baba, mislim da ima 2x tvoj HP i da ono kako ce se boriti ne zavisi od toga kako si je razvijao

gx-x je napisao(la):

To se desava samo ako si na dovoljnoj udaljenosti od mete. Kad sledeci put budes naleteo na neprijatelja probaj da mu prilazis polako, sve dok se pokazivac misa ne promeni u indikator za borbu. Napadni i skok bi, ako ovako uradis, trebalo uvek da se desi.
Inace, od tog skoka nisam bas video neke spektakularne vajde. Vise koristi sam imao od konvencionalnijih tehnika.

Poslednja izmena:
kolko sam ja skontao napad iz skoka se tretira kao i napad iz stealtha, tj. dodaje se sneak attack damage, koji na levelu 8 moze da ubije i overgrown rancora :d

gx-x je napisao(la):
kolko sam ja skontao napad iz skoka se tretira kao i napad iz stealtha, tj. dodaje se sneak attack damage, koji na levelu 8 moze da ubije i overgrown rancora :d

Jesi li uspeo to da uradis? Mislim ubijes overgrown rancora iz jednog udarca.

Poslednja izmena:
:) pa naravno da nisam, ogroman rancor je u prvom kotor-u, na samom pocetku igre tako da....

SPOILER:

neko je pomenu da na dark side-u dobijas da vodis wookia, samo da potvrdim :) Dobija se wookie umesto Mire, bori se u areni sa wookiem protiv Mire, ubije se Mira itd. :) Wookie je lud ko struja :d

Ja sad igram kao female light i nesto nema one handmaidenke...

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Ja sad igram kao female light i nesto nema one handmaidenke...
Onda ces dobiti kasnije onog tipa na Dantooin-u.

Aha...
Zavrsio sam Telos i krenuo Nar Shadaa, dosta je drugacije... Sada debeli crv nagovara vukija da ubije glavnog mafijasa, uspeo sam da preobratim Attona u Jedi Sentinela itd...

Ljudi, hitno mi je potreban fajl

a_twifem_dam2.wav

a, nalazi se u folderu StreamSounds.
Zbog njega imam problema tokom instalacije i tokom igranja, pa ako je neko raspolozen da uploaduje, bio bih mu zahvalan. I nadam se da fajl nije prevelik. Hvala.

..

Prilozi

• a_twifem_dam2.rar
    14.4 KB · Pregleda: 51
Ljudi odlepio sam od one babe na kraju!!! Nikako da je roknem,izgleda mi prosto nemoguce...evo vec sat vremena je rokam i jedva sam joj pola energije skinuo a i stalno obnavlja majku joj...ima neka caka?

samo bezis od nje i bacas force lightning(i povremeno ukljucujes force speed da brze trcis).ja sam je tako ubio za 5 minuta

ma baba je najlaksa :)

bezis samo od onih maceva, i kljukas se stimulansima i onim force speed, aura, defence.... kad se nakljukas do kraja, tj kad budes imao jedno 10tak onih strelica na gore, priletis babi, udaris je 2-3 puta i game over :D sve ukupno ako traje pola minuta :)

Ja sam prvo bez problema odvalio macheve, a onda na miru i babu :)

Nazad
Vrh Dno