shtaps
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.12.2003
- Poena
- 619
Zato sto su dostigli vrhunac tehnologije i posle toga nije imalo sta da se unapredjujefilipenko je napisao(la):BTW jel'bi mogao neko da mi objasni kako je moguce da su 4000 godina pre dogadjaja u filmovima Sithi mogli da imaju vojsku koja je identicna onoj koja je u stvari u Episode 2 po prvi put napravljena za Republiku ? I kako je moguce da su sva oruzja i sve ostalo potpuno identicni ?![]()
Pa puna je samo ona tvoja strana!Voodoo_NBGD je napisao(la):Eto vidis, obe strane su pune besmislenosti, tako da eto![]()
Eh, a ne sećam se da si pitao kako je ovo moguće kad si gledao Godzillu..filipenko je napisao(la):BTW jel'bi mogao neko da mi objasni kako je moguce da su 4000 godina pre dogadjaja u filmovima Sithi mogli da imaju vojsku koja je identicna onoj koja je u stvari u Episode 2 po prvi put napravljena za Republiku ?
byMaX je napisao(la):Meni samo nije jasno kako Filipenko uspeva da na svaki star wars tred pokrene raspravu ST vs. SW
G!!! je napisao(la):pa grafichkog unapredjenje maltene nece ni biti... to se i vidi po shotkama... unparedjenja mogu doci samo iz ruku nekoliko talentovanih likova iz obsidiana.. ali mene niko ne registruje po tom pitanju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari