Šta je novo?

[pc] Kotor II: Sith Lords izlazi 15.02.

Poceli su da odlazu, to ne valja... prvo je trebalo osmog...
Ali dobro, jos mesec dana i :banana:

To je nastavak one arkadne avanture Knights Of The Old Republic, jel tako ?

BTW jel'bi mogao neko da mi objasni kako je moguce da su 4000 godina pre dogadjaja u filmovima Sithi mogli da imaju vojsku koja je identicna onoj koja je u stvari u Episode 2 po prvi put napravljena za Republiku ? I kako je moguce da su sva oruzja i sve ostalo potpuno identicni ? :)

filipenko je napisao(la):
BTW jel'bi mogao neko da mi objasni kako je moguce da su 4000 godina pre dogadjaja u filmovima Sithi mogli da imaju vojsku koja je identicna onoj koja je u stvari u Episode 2 po prvi put napravljena za Republiku ? I kako je moguce da su sva oruzja i sve ostalo potpuno identicni ? :)
Zato sto su dostigli vrhunac tehnologije i posle toga nije imalo sta da se unapredjuje :D
Aj ti meni objasni kako je moguce da se neko teleportuje pritiskanjem bedza na trikou? :d

Bedz je komunikacioni uredjaj, i u isto vreme odasiljac na koji se transporteri sa brodova "lockuju" i onda transportuju :)
Mislim, nije stvar u prozivanju, stvarno mi je totalno nelogicno i palo mi je sad na pamet...

Eto vidis, obe strane su pune besmislenosti, tako da eto :)

pa nekim prichama ovi iz obsidiana su igru uchinili daleko interesnatnijom od prvog dela...

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Eto vidis, obe strane su pune besmislenosti, tako da eto :)
Pa puna je samo ona tvoja strana!
Ova druga je tehnolosko savrsenstvo...

filipenko je napisao(la):
BTW jel'bi mogao neko da mi objasni kako je moguce da su 4000 godina pre dogadjaja u filmovima Sithi mogli da imaju vojsku koja je identicna onoj koja je u stvari u Episode 2 po prvi put napravljena za Republiku ?
Eh, a ne sećam se da si pitao kako je ovo moguće kad si gledao Godzillu..
:eyebrows:

Star Trek tehnoloska savrsenost?!? :D

Da!
Ono je najbliza slika buducnosti koju mozes da vidis na tv-u.Ako si gledao serijale(novije,naravno-ne onaj spok i kirk:d),onda bi trebao da znas na sta mislim...
Mada ako si upoznat sa tehnologijom znas da ce dosta toga iz star treka biti moguce za 30-ak godina.
I nemoj neko da me zasmejava sa onim...Sila je sa tobom!apsurdno

Meni samo nije jasno kako Filipenko uspeva da na svaki star wars tred pokrene raspravu ST vs. SW. Aman, iskulirajte ga kad su te stvari u pitanju. Voli da provocira! :)

byMaX je napisao(la):
Meni samo nije jasno kako Filipenko uspeva da na svaki star wars tred pokrene raspravu ST vs. SW

Sila je uz mene :d
Salu na stranu, uopste me ne zanima rasprava ST vs SW, uostalom to niko nije ni spomenuo dok Voodoo nije demonstrirao svoje neznanje materije pricom oko "transportera-znacke" :) Samo sam ukazao na malu nelogicnost, zaista koliko kapiram vojska imperije (iz epizoda 4, 5 i 6) je valjda vojska koja je u epizodi 2 stvorena za republiku. Bezveze je da se sad takva ista vojska pojavljuje 4000 godina ranije, a takodje mi je bezveze (u globalnom smislu) sto nisu napravili neko primitivnije okruzenje u Kotorima gde bi velike moci Dzedaja jos vise dosle do izrazaja, vec je sve na tehnoloskom nivou "danasnjice" SW univerzuma.

U svakom slucaju videcemo sta ce biti od Kotora. Samo da ne ispadne Prince Of Persia 2 (3 graficka unapredjenja, malo drugacija prica i malo mracnija atmosfera). Oduvek sam se plasio nastavaka Xboxolikih igara...koliko god da 1. deo bude dobar dvojku uspesno upropaste

pa grafichkog unapredjenje maltene nece ni biti... to se i vidi po shotkama... unparedjenja mogu doci samo iz ruku nekoliko talentovanih likova iz obsidiana.. ali mene niko ne registruje po tom pitanju :)

Hteo sam da napisem 3 efekta, a slucajno sam napisao 3 graficka unapredjenja, pogresno sam se izrazio. Upravo sam i hteo da kazem da ce sve ostati manje-vise isto.

G!!! je napisao(la):
pa grafichkog unapredjenje maltene nece ni biti... to se i vidi po shotkama... unparedjenja mogu doci samo iz ruku nekoliko talentovanih likova iz obsidiana.. ali mene niko ne registruje po tom pitanju :)

Evo ja sam te registrovao ;)
Skinuo sam gomilu screenshot-ova i par trailer-a i s' te strane potpuno si u pravu. Senzacionalnijih napradaka nece biti, bar sa tehnicke strane. Ono sto mi se svidja je prosirenje nacina na koji mozes da vrsis upgrade svojih likova kao i poneki dodatni vizuelni efekat.
Druga strvar koja mi odgovara je sto glavni junak na pocetku igre odmah pocinje kao dzedaj a ne kao regularan lik, sto je slucaj u prvom delu.

Mene interesuje kada izlazi kod nasih zvanicnih distibutera na pijaci?

Jel zna neko koji je endzin uopste koriscen ? Meni on deluje kao zestoko zestoko zbudzena Aurora iz NWN, sa drugacijom spustenom kamerom. Znam da je to malo teze ali zaista bih se smeo zakleti da je koriscena Aurora preradjena za Xbox. Uostalom sam endzin je bio zestoko neoptimizovan (jako slicno ponasanje na svim masinama)...

Ono JESTE zbudzena Aurora, ma sta neko pricao. To se vidi na svakom koraku, na kacigama, oruzju, terenu itd. Najbolji dokaz je ukljucivanje third person viewa u Neverwinteru i uporedjivanje.
A izgleda da su Xbox varijantu radili nezavisno (ili su pravili neki wrapper za D3D).

Pa upravo to. Ja sam se mogao zakleti da je to Aurora, ali negde na nekom trecem mestu sam citao da je valjda tehnoloski max. Aurore ono iz NWN Hordes Of Underdark, pa sam bio zbunjen...

KotOR engine se zvanicno zove Odissey, ali i na starwarsknights.com/faq.php pise da je to unapredjena Aurora...

Opasno smo se priblizili datumima o kojima smo pricali. Ima li neko neki novi info?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno