Šta je novo?

PC ISDN Modem

Prole

Čuven
Učlanjen(a)
03.12.2003
Poena
619
Uskoro bi trebalo da mi uvedu ISDN BRI (nemojte mi zavideti,imam dvojnika 10 godina) pa me zanima koji modem da uzmem za PC,kolika je cena i gde moze da se nabavi?

Prole je napisao(la):
Uskoro bi trebalo da mi uvedu ISDN BRI (nemojte mi zavideti,imam dvojnika 10 godina) pa me zanima koji modem da uzmem za PC,kolika je cena i gde moze da se nabavi?

Ako se nije nesto (bitno) promenilo zadnjih par meseci, dobices od Telekoma "Intracom - ISDN network termination unit", koji ima ugradjen ISDN "modem"...
U paketu stize i serijski i USB kabl za vezu sa racunarom. Uredjaj nije nesto posebno kvalitetan, ali modem vrsi posao...

kolika je cena ISDN prikljucka sada i koliko se placa telekomu?

da, dobices ovaj pomenuti uredjaj, pa preko usb kabla na comp i to je to.
iz praxe rezidencijalih korisnika od pre 2 meseca.
mada se sa tim odsekom telekoma nikada ne zna, posto cujem da se neki korisnici zale da nisu dobili ovaj uredjaj...
ne zaboravi da je to lopovska firma u sustini....

uvodjenje ovog isdn-a ti je 15000 din, s tim sto ako vratis svoju tel. liniju kosta 7000 din, sto je vec pristupacna cena.

Jel se desilo nekom da ceka vise od 30 dana na uvodjenje ISDN od potpisivanja ugovora posto u ugovoru pise da je rok 30 dana ?

Mislim da bi pitanje trebalo da bude, jel se desilo nekome da dodju u roku od 30 dana.
Tuzno, ali..:)

Pozdrav!

Kod ja jos malo dodajem jos jednu nulu na tih 30 dana.

I_L_I_J_A je napisao(la):
sa ponovim zahtev? Inace kod Piramide sam i svaki savet dobrodosao

Ma meni su odobrili i potpisao sam ugovor, nestrpljiv sam pa zato pitam. Posto jos malo istice rok pa ako im je praksa da kasne da jurim nekog montera...

A tebi Ilija nisu nista odgovorili na to si mislio? Ma ako nemas vezu ili nisi predao zahtev odavno tesko da ce ti se posreciti :(

cekanje uglavnom jeste mesec dana ... posto prodje mesec dana od potpisivanja ugovora :beat: sta ces :)

Cena linije (11666,67+833,33) + 4200,- = 19200,-

Tako pise u mom ugovoru.... Onih 4200 je kako kazu u ugovoru:

Usluga dogradnje voda do 150 metara!

Inace placanje bi trebalo da bude u mesecnim ratama koje se placaju zajedno sa telefonskim racunom.

Pardon - za ono u zagradi sam pisao cene bez poreza - inace sa porezom je 14000+1000+4200... :mrgreen:

Ma ja kad sam potpisivao ugovor pitam jel moze na rate na sta me je zena koja tamo radi pogledala kao da sam pitao dal c ona da mi plati. Kaze "Ne ISDN ne moze na rate".
Nego Wizz kada si potpisao ugovor? I koji kraj?

Ugovor potpisan 10-tak dana pre nove godine, znaci jos malo...

Kraj? Okolina Zrenjanina - nedavno smo dobili novu digitalnu centralu!

Ljudi, LETIM!!! 64k, za 0.3s sam na netu, nema krkljanja modema... STRAVA!!! Malo netmod zeza, ne mogu da ga nateram da ide na 128kbti/s, hteo bih da probam. cesto mi se desi da pukne veza, ne znam zasto...mada to mi se desavalo i na analognom modemu i mislim da je kriv privajder (sezam). ali caskom se opet zakacim. Pozdrav!

Vrh Dno