Ljudi, polako.
Zvao sam ja njih pre nego sto sam pazario disk (na kojem nema nikakvog stickera).
Najpre se cudio otkud ja sve to znam (znam da su ga 26.08.2004. preuzeili iz pakoma).Pa to su tri poziva: adacom, imtel i tek iz treceg pakom (niska centrala je skroz OK. Ljubazni su i brzi kad ih nesto zamolis. Braca Zivaljevici dobro vode firmu.)
Pravili se ludi (kao bez garantnog lista nista, da nadjem kopiju, ne moze se otvarati kuciste ...) ali sam mislio da cu resiti stvari kasnije. Obecana mi je garancija u Nisu, ako bude trebalo pa uzeh disk.Nakon toga sam procitao
thread o onom HP1010 i cuo da su vrlo neljubazni. Cak sam posavetovan da to uradim jer drugacije, kazu, necu dobiti to sto hocu. Mnogi su prevareni za garanciju od te firme. Cak mi je kolega sa faxa pricao, setio sam se toga kasnije (ime firme odmah upalilo lampicu, ali nisam povezao kako i sa cim), kako su njegovoj prijateljici prodali SE verziju 9200 kartice a u racunu napisali da je full.
Kasnije poricali i cak tvrdili da je zamenila nalepnicu. I tada sam mu rekao idi udri i otimaj sa stola sta stignes, pa ce te onda sesti da popricate.
Znaci, na slabima se sile.
Dok ih neko ne izlomi ( e sad koga, pa valjda gazdu prvo ili za pocetak auto) nece se promeniti. Ako nista, za opste dobro ...
Ja samo hocu papir-garanciju na koju imam pravo. Pa i ja cu to u roku od dve godine nekom trecem da prodam.
Kakvi radikali, kakve gluposti. U Srbiji ljudi bez mozga samo silu priznaju i ako ne pokazes zube gazice te do kraja.
Da rezimiram, nemam nikakvu reklamaciju, hocu drugi garantni list samo na WD. Originalni je verovatno zagubljen jer je ta devojka uradila diplomski, prodala masinu, meni zapao HDD i zapalila preko.
Ne stetim nikoga. Ne moze niko doneti jos jedan HDD sa istim S/N.
A sve ovo zbog toga jer se mnogi zale na njihovo postenje.
Naravno,prvo ljubazno, pa eventualno finansijska ili trzisna, pa tek onda bejzbolka.
Dovoljno demokratski !?
Ajde ako neko zna ljude tamo, neka mi se javi.
Pozdrav ljudi i ne dajte da vas gaze.
p.s. necu vise da editujem ovo (tri puta je dovoljno

)