Šta je novo?

PC igre preporuke

Ne znam koji ti je PC, ali ove bi trebale da rade svuda.. :)

Half Life 2 (+ EP1 + EP2)
Far Cry
Call of Duty - Modern Warfare
FEAR
Bioshock
Halo (jeste matora, al dobra bre)
Unreal Tournament 3
Gears of War

Vecina ovih igara radi na medium na IGP ati HD3200

Ima ih jos, ali ne mogu da se setim...

Ne znam koji ti je PC, ali ove bi trebale da rade svuda.. :)

Half Life 2 (+ EP1 + EP2)
Far Cry
Call of Duty - Modern Warfare
FEAR
Bioshock
Halo (jeste matora, al dobra bre)
Unreal Tournament 3
Gears of War

Vecina ovih igara radi na medium na IGP ati HD3200

Ima ih jos, ali ne mogu da se setim...
Sve mogu da mi rade na kompu...
komp mi je full nabrijan...
tnx za preporuku ;)

I ja bih zamolio za preporuku.
Omiljene igre su mi GTA serijal i Max Payne serijal, a volim i Batman: Arkham, Wolfenstein, LA Noire, COD, Metro, Doom, Gears of War... Odigrao sam sve igre iz ovih serijala, tako da mi treba nešto novo.

Igra mi se nešto slično navedenim igrama. Igrao sam Far Cry 3, ali 4 ne bih, jer je manje-više ista, što sam video kad sam odigrao nekoliko misija, pa sam je obrisao. Napominjem da ne podnosim ništa što ima zmajeve i magije, tako da The Witcher i slično otpadaju.

Poslednja izmena:
F.E.A.R i F.E.A.R. 2?

mislim da bi mu to bilo previse linearno,naravno treba probati,klasici...ali po svemu napisanom deluje da bi Deus Ex:Human Revolution bio pun pogodak.

Bulletstorm, pogotovo šta je skoro izašao i remaster.

Borderlands i Prey.

Poslednja izmena:
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay

Overwatch
Battlefield
DOOM (2016)
Metro serijal
Stalker serijal
Wolfenstein serijal
Dishonored

Call of Juarez: Gunslinger, za mene najbolji SP FPS u poslednjih 4-5 godina i jedina koja me je bas odusevila.

Hvala svima, proći ću kroz preporučene.

Na drugom mestu sam dobio preporuku za Alan Wake i deluje mi zanimljivo, ali ugao kamere u toj igri je nepodnošljiv, osim ako se ne igra džojpedom, što mrzim.

Pa da, mada Alan Wake je stvarno vrhunska igra. I meni je smetala kamera, ali ono naviknes se. Sto se dzojpeda tice, sto se tice svih tih igara iz treceg lica, gde god ima neki aim, ja to na dzojpedu ne mogu da smislim.

Isto, ali nisam mogao tako da igram ni Arkham serijal ili bilo šta što nisu PES/FIFA, vožnje i MK/Street Fighter itd.

Jel imate neku ideju koja igra bi mogla da se odigra da liči na Splinter Cell. Svaki deo iz franšize sam odigrao na silent ili no weapon stealth mode, pa me zanima da li postoje još neke igre koje se bave spijnuažom, stelt mod i sličan fazon igranja sa dobrom pričom. Ne igram igre, ali me nešto puklo pa ću izgleda posle dugo godina opet SC: Blacklist.

Nije bas spijunaza, al definitivno probaj dishonored.

mass effect 1,2,3, andromeda

Nikako andromeda

Nikako andromeda

Zašto? Šta joj to posebno fali u odnosu na predhone delove!?

Ja lično bih pre odigrao Andormedu ponovo nego li nešto iz originalne trilogije!

Igra je sasvim korektno urađena, grafika u igri izgleda veoma dobro, ima kud i kamo smisleniju priču od originlane trilogije i sveobuhvatno gledano prilično je zabavna! To što su facijalne animacije takve kakve su ili neki gličevi koji su bili prisutni a u međuvremenu su ispeglani, zapravo nisu više nikakav razlog da bi je neko kome su se dopadali predhodni delovi preskočio! ;)

Poslednja izmena:
Hvala na preporukama, poskidaću preporučeno. :D

Andromeda je grind fest. Previse generickih questova. Za nekog ko ne zeli 100% da predje je okej.

Trilogiju sam presao 3 puta, jedna od omiljenih serijala igara, Andromedu sam igrao 4-5H i obrisao.

Andromeda je grind fest. Previse generickih questova. Za nekog ko ne zeli 100% da predje je okej.

Trilogiju sam presao 3 puta, jedna od omiljenih serijala igara, Andromedu sam igrao 4-5H i obrisao.

Gerenički kvestovi su dodatak na koncept koji je tipičan za trilogiju. Drugim rečima u Andromedi imaš sve ono što si imao u trilogiji plus takve kvestove koji mogu da ti posluže da skupiš malo dodatne opreme ako ti treba. Možeš da ih igraš i ne moraš, a osim toga ja bi ih pre nazvao dinamički nego generički, pošto i oni prate određenu radnju. BTW, 4-5 sati nije ništa, tako da cenim da ništa nisi ni video od igre!

Suštinski gledano, nema tu neke velike razlike u odnosu na trilogiju!

Poslednja izmena:
Mozda je i vise od 4-5h, nisam merio vreme, presao sam nekoliko planeta i na svakoj planeti je bila gomila generickih questova, koji su posle trece planete postali dosadni i monotoni.

Grafika je super, gameplay je ok, zbog (nadam se :D)blagog OCD-ja nisam mogao da izadjem sa planete, a da ne resim sve i onda sam zbog gomile monotonih i vec vidjenih questova batalio.

Poslednja izmena:
Da napomenem da sam jako uživao u custom mapi za Warcraft III (Frozen Throne) koji je napravio Blue čini mi se, The Legend of Magnador. Tipa igrao sam je 11 sati dok nisam došao do kraja i stvarno je bila jako zanimljiva za igranje.

Nazad
Vrh Dno