Bi li ti meni pojasnio o čemu sad baljezgaš, da se nisi uvredio što sam ja uzeo konzolu? Ja se i dalje kunem u PC gejming, ali ovde se ne raspravlja o tome već čisto o igrama koje se neće pojaviti na konzolama. Na PCu izlazi tona fantastičnih naslova - Starcraft 2, Empires: Total War, Assasin's Creed, Elveon, Sins Of A Solar Empire, Spore, The Witcher, Clive Barker's Jericho, Far Cry 2, HL2E2, Call Of Duty 4, Project Offset i tako dalje. Druga je stvar što su one velikim delom multiplatforme i to jednostavno treba prihvatiti kao realnost. Ili je možda problem u tome što ću to reći ja, a ne neko drugi? Naravno da ću da blatim krševe sa konzola koje ovde poturaju kao dobre igre kada se portuju na PC, kao što se i na konzolaškom forumu prepirem sa onima koji prodaju bajke o platformicama ili berbi cveća kao nekakvim sjajnim RPG avanturama...
Na konzolama ću igrati igre kao što su Uncharted, Lair, MGS4, Star Wars: The Force Unleashed, Turok, Gran Turismo 5, Viking: Battle For Asgard itd. Ili ćeš možda da osporiš kvalitet ovih igara jer, oh užasa, ne idu preko tastature i miša?