Šta je novo?

PC do 650e

dennydjs

Cenjen
Učlanjen(a)
25.01.2011
Poena
154
Pozdrav svima,

Potrebna mi je pomoc oko sklapanja konfiguracije za svoj novi pc.:)

Ja bih uzeo sledece:

Procesor: AMD® FX 8320
Matična ploča: Asus M5A78L-M/USB3
RAM: 8GB DDR3, 1600MHz
Grafika: AMD Radeon R9 270X 2GB DDR5, 256bit
HDD: 1TB, SATA3
Optika: DVD±RW Dual Layer
Kuciste: Cooler Master N300
Napajanje: COOLER Master 500 W

Cena: 635E

Da li je ova konf preskupa?
I da li je moguce sklopiti bolju masinu za ovu cenu?
Hvala. :)

jeste.

moguće je sklopiti.

za sta ces ga koristiti? po grafi reklo bi se primarno gejming,a onda nam trebaju informacije koje igre planiras da vrtis,jer budzet je solidan i moze svasta.

Prvenstveno za gejming, sve novije naslove da mogu da igram.
Nerven , hvala na pomoci.Svidja mi se ta varijanta.
Planiram da platim nesto u kesu, a vecinu cekovima na odlozeno.Pa to moze biti problem.
Preporucite jos neku.:)

Planiram da platim nesto u kesu, a vecinu cekovima na odlozeno.Pa to moze biti problem.

nije problem, otiđi u W**W**, traži sve te komponente pojedinačno i kaži da hoćeš da platiš deo čekovima, a deo kešom, po ceni iz E***ja. Ako ti kažu da ne može, da može samo kešom da se pazari na tu varijantu, kaži da si već kupovao tako, i da nije bilo nikakvih problema. Pošto se u njihovim radnjama ne zna ko pije a ko plaća.

KMN je dao odličan predlog , s tim što bi trebalo da uzmeš kingston hyperX memoriju od 1866mhz (radla bi na 1600mhz, ali sa nižim latencijama) . košta isto .

i slobodno možeš da uzmeš najjeftiniju h81 ploču , npr MSI H81M-P33 , jer nema ama baš nikakve razlike izmedju nje i predložene b85.

ajd i moj predlog

intel i5-4460
msi h81m-p33
seagate barracuda 1tb
kingston HyperX fury 1866 8gb
LC Power Pro 925b + 600w PSU
Powercolor R9 285 TurboDuo OC 2gb

74.414 dinarjev

što se tiče plaćanja u WW, poslušaj Nervena , u pravu je čovek .

Poslednja izmena:

Moji savet ti je ako ce da ti sluzi samo za igrice da uzmes polovnu graficku sa garancijom 280x mnogo je jeftinija a i imaces para jos za jedan SSD ili moji savet je da ne uzimas SSD osim ako nemas para i za to i minimum 250 GB ne ispod, nego ako ti ostane jos para moji savet ti je da kupis 3x4 GB rama. I da pevas i uzivas ..

Poslednja izmena:
fx samo ako je neko ogranicen budzetom (a cim spominjes 4690k ocigledno nisi),vec ima jako lepu am3+ plocu i ne utice toliko na njega singl kor performans.u svakom drugom slucaju haswell je mudrija solucija.

Nazad
Vrh Dno