Šta je novo?

pc do 2500

milos_92

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.01.2011
Poena
150
Dakle, već neko vreme sklapam pc do 2500e bez monitora, i trenutno razmišljam o sledećem:
konfica.png

Da li biste menjali nešto, i šta?

nije smeo da se kaci sa igoritzom

a i kad bi mu odgovorio na ono pitanje o "sprcanju" poslednji put, morao bi da mi se pretplati na RSS feed.

A sta znaci ta rec, sprcati? Ja ovo prvi put u zivotu "cujem". Moze i na pm da mi se pojasni, posto nemam pojma kako da povezem tu rec sa recenicom kojom se obratio Igoritzi.

A sta znaci ta rec, sprcati? Ja ovo prvi put u zivotu "cujem". Moze i na pm da mi se pojasni, posto nemam pojma kako da povezem tu rec sa recenicom kojom se obratio Igoritzi.

Slazem se i mene bas zanima kakav je to izraz iliti rec? Ove nove generacije prsle samo tako covece. Ali, kakvi likovi ovde dolaze i kakvih sve ima ovo je sacuvaj Boze. Kaze hoce komp za 2500 evra,a ljudi rade za 200-300 :crash::wall:

prcati - obavljati sexualni čin
sprcati - potrošiti, izgubiti, staviti tamo gde sunce ne dopire

sorry za off :)

Moj prvi komp. je plaćen 1000 dem. Posle ovog sam ih promenio još nekoliko, svaki sledeći je plaćen sve manje. Poslednji je koštao negde oko 400 E (imam neke polovne komponete u granaciji). Suština priče je da kako starim, sve manje se zanimam za računare. Slabo igram igrice, ponekad Company of Heroes Online, pogledam neki film i to je to. Sada dokaz da stare navike teško umiru. Pošto sam naučio da budem u trendu, i da stalno nešto pratim počeo sam da se zanim za Hi Fi :D Za sada samo akademski , ali osećam da će uskoro da padne moj prvi sistem.

Ne znam zasto sam vam ovo ispricao ali ne moze da skodi ...

Sto, jel ne sme ?
Ako je posteno zaradio moze i avion da kupuje, kakve veze ima za sta ljudi rade ?

Sme ali vecini nije realno da na ovu skupocu neko iskesira tolike pare,moze onaj ko radi mutne radnje i onaj kome su roditelji puni kao porodica onazis,dok za ostale je premija ako skupe 300-500eur za komp,ljudi vecinom kupuju na duze staze kazem iz sirokog kruga poznanika je tako na nasu zalost :(

Sto, jel ne sme ?
Ako je posteno zaradio moze i avion da kupuje, kakve veze ima za sta ljudi rade ?

Sme naravno, samo mi navedi % ljudi koji su zaradili pošteno i dali 2500e za komponente? Ne zanima me sta ce da radi i kako a ponajmanje zavidim. Ljudi ga nešto savetuju a on se još ljuti LOL bahati i bezobrazni klinci=to jest ono ortaci iz kraja.

Vrh Dno