Pozdrav,jel ima neko iz PC centra,konkurisao sam za maloprodaju,poslao sve mail kulturno,rok je bio do 31.12.2005,al ih nema da se jave,da kazu dodji na razgovor ili decko sorry .Ako neko zna otprilike nesto o tome,neka napise hvala. :smash:
jaksa je napisao(la):Da, dziberski obicaj u Srbiji, jedino neke retke strane firme se lepo zahvale.
ToxiC je napisao(la):@Plavimost
nasuprot svim odgovorima, ja bih ti preporucio da ih zoves, cimas, odlazis kod njih.... u neku ruku budes i dosadan, cisto da im pokazes da ti je stalo do radnog mesta!
Trazi da razgovaras direktno sa direktorom (vlasnikom) ili nekim od sefova![]()
Da, zamisli da radiš u firmi koja se tako ponaša (recimo da uspeš da ih dobiješ i ubediš ih da ti daju posao). Jedino ako si baš baš dokon...jaksa je napisao(la):Moj savet: ako nisu zvali, ne zovi ni ti njih.
Istina. Poznajem decka koji je do skora radio tamo. Plata sirotinja sa pricom da raste posle par meseci. Tada obicno ljudi dobijaju otkaz i tako ukrug.omnik je napisao(la):Potpisujem driver-ovo izlaganje i dodajem da su im i plate ocajne.
Zaobidjite u sirokom luku...
Starman1971 je napisao(la):Ja sam pogledao i vrlo lepo i jasno piše da će samo kandidati koji udju u drugi izbor biti obavešteni o daljem postupku... Što je i logično ako se ima na umu da za to radno mesto aplicira oko 200-300 ljudi. Nisu krive firme, koliko likovi koji nisu u stanju da prate jednostavno i prosto uputstvo iz oglasa. Pa ako to nije bio u stanju da uradi, da shvati jednostavnu instrukciju - ko će da mu da bilo kakav posao. Treba da sedi u kući i bleji, nije ni za šta drugo. . . .
Ja sam jednom konkurisao za posao za koji sam bukvalno jedini od prijavljenih bio zaista kvalifikovan, jer se radilo o vrlo specifičnom poslu koji sam malo pre tog konkursa radio dugo za jednu firmu. Ne samo da nisam dobio posao, nego nikada nisam dobio nikakav odgovor (da, zvao sam rukovodioca projekta, potvrdio da je dobio moju prijavu, obavestiće me kad bude vreme itd).jaksa je napisao(la):Da, dziberski obicaj u Srbiji, jedino neke retke strane firme se lepo zahvale.
driver je napisao(la):Meni je tamo bio posao da radim dizajn, i izmedju ostalog uradio sam im kompletan sajt, radio ga mesec dana, i uz obecanu pochetnu platu od 200dm, na kraju sam dobio neshto 70 iz pojma nemam kojih razloga, tako da sam napustio firmu i naravno sve pobrisao za sobom shto sam uradio...
testthenext je napisao(la):Ja bi pre prodavao gace na kutiji na nekoj pijaci, nego sto bi pravio nekome pare, ako to vec nemogu da radim sebi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari