Šta je novo?

Paznja

student

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
16.08.2000
Poena
710
U toku je izrada crne liste firmi koje se bave hardverom...Pretpostavka je da ako ne placaju dobavljacima ne resavaju ni reklamacije kako treba. Obratite paznju na spisak de ne poverite svoj novac doticnima a da garancija posle bude 0 dana...

www.crnalista.info

Pozdrav!

Poslednja izmena:
ako, nek se zna, ja npr. nisam znao za ovaj "sajt" 🙂

takodje... hvala na infROmaciji

Poslednja izmena:
Pa stavite ovo pod Sticky... Bice korisno!

student je napisao(la):
Obratite paznju na spisak da ne poverite svoj novac doticnima a da garancija posle bude 0 dana...
Ima li simpsona na toj listi? :d:d:d

Zakljucak je vrlo koristan!
Ako vam trebaju neki delovi "kupite" od Grappola! Ne moras nikad da platis samo te stave na listu...

Nemojmo samo o Grapolu 😡

dejandj je napisao(la):
Zakljucak je vrlo koristan!
Ako vam trebaju neki delovi "kupite" od Grappola! Ne moras nikad da platis samo te stave na listu...
Da sam im ja vlasnik sve bih komercijaliste najurio. Pa njih je bre zeznulo pola Srbije :d

Pa za ovo su izmišljeni ljudi kojima platiš 100 - 200€, oni odu da "porazgovaraju" i dug bude uskoro vraćen. Sud je jako spor u rešavanju takvih pitanja. Znam iz iskustva.
Ozbiljne firme ne bi primenile takve metode, ali sa nekim ljudima jednostavno ne može drugačije.

Poslednja izmena:
Sentenced je napisao(la):
Pa za ovo su izmišljeni ljudi kojima platiš 100 - 200€, oni odu da "porazgovaraju" i dug bude uskoro vraćen. Sud je jako spor u rešavanju takvih pitanja. Znam iz iskustva.
Ozbiljne firme ne bi primenile takve metode, ali sa nekim ljudima jednostavno ne može drugačije.
Ozbiljne firme su bas zato i ozbiljne, jer nece da poslusaju savet koji bi im ti dao.

Sentenced je napisao(la):

Osim par godina robije za "akciju", mogu da zamislim koliko je Necline "potonuo" sa 450€ potrazivanja 😀

Nazad
Vrh Dno