Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Moguće da misle da mogu, jer ne znaju šta je stvarno u pitanju.
Nisam rekao da ne valja, nego da je bio problem da se skine zaštitaNe valja kad je bezbedno, ne valja kad je nebezbedno. . .
Sent from my Nexus 5X
Ne sećam se da sam nalazio na ovo na 6.0 telefonima, ali sam na kraju uspeo da skinem, iako je moralo više puta da se odradi. Dakle stari nalog, sync, dodaj novi (pošto ne dozvoljava da se skine originalni), skini stari, sync, reset.Ne znam odakle ti da nema na 6.0 ima od 5.1 i ta funkcija nije ukidana. Ukloniš prvo nalog beše, pa onda resetuješ da bi isključio ili tako nešto.
Mislim da nema veze kako se reset pravi, teoretski, moraš se logovati sa originalnim nalogom, isključiti sve lock screen opcije, sync, ukloniti originalni google account (ako ne daje, dodati drugi puta onda ukloniti originalni, ako mogu oba) sync, hard reset.Jedini nacin je da se napravi reset preko settings ne preko rikavery
Znaci prvo mora reset preko settings pa posle ako zelite preko rikavery![]()
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Peijatele radim u servis za.telefone i znam sta pricam, ako prvo se uradi facktor reset preko rikaveri onda trazi taj google nalog ako se uradi preko settings onda ne trazi i moze slobodno da se koristi inace i za to ima ljek trga se google nalog preko box-a ako vise se zaboravi nalogMislim da nema veze kako se reset pravi, teoretski, moraš se logovati sa originalnim nalogom, isključiti sve lock screen opcije, sync, ukloniti originalni google account (ako ne daje, dodati drugi puta onda ukloniti originalni, ako mogu oba) sync, hard reset.
Obavezno biti siguran da je trenutno nalog (ako ga ima) sinhronizovan posle svakog od koraka...
Ako dozvoli da se ukloni originalni google nalog, odmah posle uklanjanja screen lock-a, sve ide lakše...
sent from e6533
Na koji recovery misliš, fabrički ili custom?Peijatele radim u servis za.telefone i znam sta pricam, ako prvo se uradi facktor reset preko rikaveri onda trazi taj google nalog ako se uradi preko settings onda ne trazi i moze slobodno da se koristi inace i za to ima ljek trga se google nalog preko box-a ako vise se zaboravi nalog
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Na fabrickom ne na castom, na castom ricavery nisam probao, znaci celosno da se ukloni google nalog je preko settings reset bla bla i to je to, ako slucajno se zaboravi google nalog lesno se trga preko jtag ili boxove ali to kosta novcaNa koji recovery misliš, fabrički ili custom?
Drugo, ja sam danas sve vreme radio etest iz settingsa, i opisao sam gore kada je uspelo...
sent from e6533
Moguće da sam nesvesno skidao lock pre skidanja naloga, pa nisam ovo ni aktivirao...Inače Android 6 sigurno ima, i imaće svaki sledeći sve više ojačano da smanji mogućnost zaobilaženja.
Za samsung se jos i da naci na youtubu kako zaobici lock. Potrazi na youtubu bypass frp lock. Bila je fora preko otg kabla a mislim da ima i jos par caki.Koliko u servisima uzimaju da skinu ovu zastitu?Komsijin sin pravio google nalog,formatirali telefon,a sad dete nemoze da se seti ni maila a ni sifre.S6 je u pitanju.Hvala unapred.
Da li ovaj FRP može da se skine kod Samsunga (J3,J5,A3,A5) tako što će preko Odina da se ubaci drugi sistem kad je zaboravljena šifra google naloga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari