Šta je novo?

Pazite sa pastama...

• Začetnik teme Začetnik teme Darko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Darko

Čuven
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
679
Culi ste za Arctic silver pastice? Heh... Pazite kako radite sa njima; malko sam bio bljuzgav prilikom stavljanja i prespojio napon na duronu 700; bilo je interesantno videti temperaturu od 60 C, na ne-overclockovanom procesoru, sa solidnim hladjenjem ( i otvorenim kucistem). Trebalo mi je 10 minuta da provalim sta se dodjavola desilo...boom

Boga mi; garancija na procesoru je pozutela 😀

A gde si nabavio Artic Silver?

BTW. Ima li kod nas sada da se uzme AS II ili ne daj Boze III?

Dobio sam je od ortaka... Gde je on nabavio; ne znam. Mozda iz Singapura (!)?
Voleo bih i ja da znam kako mozemo da dodjemo do 2-jke ili 3-jke... Osim preko interneta... Carina je mnogo skupa (2$) 😀

Da, Artic Silver je elektro provodljiva pasta. Ne može sve da bude idealno. Ove obične kakve idu uz neke kulere su sa tog stanovišta kao bezbednije, mada je poželjno paziti naročito kod AMD proceosora. Uostalom i previše paste nije poželjno...

Darko je napisao(la):
Dobio sam je od ortaka... Gde je on nabavio; ne znam. Mozda iz Singapura (!)?
Voleo bih i ja da znam kako mozemo da dodjemo do 2-jke ili 3-jke... Osim preko interneta... Carina je mnogo skupa (2$) 😀

Ej ajde mi pozajmi malo paste 🙂 dacu ti nesto po dilerskim 🙂.

Misko, daj mi Radeona LE po dilerskim (do 130 dm) pa cu ti nabaviti celu tubu! 😀

A ja mogu tebi zauzvrat sve ostalo po dilerskim... uz mali profit... do 2%... 😉

Darko je napisao(la):
Culi ste za Arctic silver pastice? Heh... Pazite kako radite sa njima; malko sam bio bljuzgav prilikom stavljanja i prespojio napon na duronu 700...

Dobro si proso. Artic Silver u sebi ima SREBRO(poznat kao odlican PROVODNIK).
Meni se, kad sam spojio mikrokolicinom neke od onih tackica na procesoru, Abit nije hteo da upali. posle sam prao i brisao procesor vrlo temeljno😀

To pranje i ribanje mi je vrlo dobro poznato, nazalost 🙁
Jos jednom kazem: cuvajte se...

Prava pasta je ona koja stize uz titan coolere.Ima oznaku s104 i elektricno je neprovodljiva.

dobra je za otkljuchavanje Athlon XP procesora 😀

Darko je napisao(la):
Misko, daj mi Radeona LE po dilerskim (do 130 dm) pa cu ti nabaviti celu tubu! 😀

A ja mogu tebi zauzvrat sve ostalo po dilerskim... uz mali profit... do 2%... 😉

I sam znas da toga nema, al imam je polovnu 😉

Tacno, bas zato sam je i trazio 😀
Koliko si ti u mogucnosti da nabavis novu LE, toliko sam i ja u mogucnosti da nabavim jos jedan artic silver... 😉
A koliko trazis za polovan...?

Darko je napisao(la):
Tacno, bas zato sam je i trazio 😀
Koliko si ti u mogucnosti da nabavis novu LE, toliko sam i ja u mogucnosti da nabavim jos jedan artic silver... 😉
A koliko trazis za polovan...?

Ja sam je paltio 180, tako da je tolika i cena za tebe.

Pa da si je doneo peske sa venere ne bi toliko kostala. da je nisi mozda pomesao sa 8500 LE? 😀
Mnogo... Imam ponudu za 130, pa mi mnogo 🙁

Darko je napisao(la):
Pa da si je doneo peske sa venere ne bi toliko kostala. da je nisi mozda pomesao sa 8500 LE? 😀
Mnogo... Imam ponudu za 130, pa mi mnogo 🙁

Pa sto ga ne uzmes za 130, evo ja cu ako ti neces? Narvano DM su u pitanju.

Kao sto rekoh... Mnogo mi je 😀
Al bas si odvalio cenu... Ako je to dilerska, ne bih voleo da saznam regularnu...

Za te pare imas pravi Radeon 32DDR a ne LE... polovan, mislim...

Darko je napisao(la):
Kao sto rekoh... Mnogo mi je 😀
Al bas si odvalio cenu... Ako je to dilerska, ne bih voleo da saznam regularnu...

Za te pare imas pravi Radeon 32DDR a ne LE... polovan, mislim...

Ne ovo nije dilerska ovo je za kes polovna 😀. Znaci ti ili nisi upucen u stanje na trzistu il si *****o i Donald Duck-ovog ujaka sta mu vec dodje po skrticarenju 😀.

Misko je napisao(la):
Ne ovo nije dilerska ovo je za kes polovna 😀. Znaci ti ili nisi upucen u stanje na trzistu il si *****o i Donald Duck-ovog ujaka sta mu vec dodje po skrticarenju 😀.
Ma sta si se primio.Vidis da decko lupeta(ili te pali).

Pa znas kako je... Kada neko otkine cenu, odvalim je i ja; u kontra smislu.
Realna cena joj je 145 dm polovna. Znaci malo cenjkanja i eto nas...
Ovo bi bio rezultat da je stvatno nisam nabavio za 130... 🙂)

Dakle; deal is off... 😀
Ali jesam malo boom ...

Nazad
Vrh Dno