brate, roni.... :dRonnie Coleman je napisao(la):Ja jednom nedeljno otvaram kućište i čistim sve komponente. Tastaturu čistim jako detaljno jednom u dve nedelje, miš alkoholom svaki dan. Možete onda da zamislite koliki meni užas predstavlja mašina sa ovih fotografija... :smash:
Patrijarhalni obrazac! Žene izgledaju gadno kada ne vode računa o higijeni, dok isti problem za muškarca ima manju težinu.Srga je napisao(la):...Nisam neki cistunac - ali kad se nezniji pol ponasa ovako aljkavo - bas mi bode oci...
Mislim da bi trebao da nađeš nekog servisera aka majstor Života i da se dogovoriš sa njim da sazove konzilijum kolega a ti da doneseš komp pa da ti pomognu. :beat:Ronnie Coleman je napisao(la):Ja jednom nedeljno otvaram kućište i čistim sve komponente. Tastaturu čistim jako detaljno jednom u dve nedelje, miš alkoholom svaki dan. Možete onda da zamislite koliki meni užas predstavlja mašina sa ovih fotografija... :smash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari