Šta je novo?

Pazite da vas ne pojede nesto iz kompa :-)

Ti si luuuud! :d

E a samo da vidite na sta mu je monitor licio....Nahvatala se ona nikotinska zuto-braon boja.....Steta sto sam to zaboravio da uslikam....:)

Ronnie Coleman je napisao(la):
Ja jednom nedeljno otvaram kućište i čistim sve komponente. Tastaturu čistim jako detaljno jednom u dve nedelje, miš alkoholom svaki dan. Možete onda da zamislite koliki meni užas predstavlja mašina sa ovih fotografija... :smash:
brate, roni.... :d

Ma dobro je da cisti non stop nego da je obrnuta varijanta ;)

Juce sam bio u jednoj firmi i sekretarica mi kaze onako usput ako mogu nesto da joj pogledam mail kad sam vec tu...
Seo sam za komp i ozbiljno razmislio da li da pocnem da kucam.
Devojka izgleda fensi, vidi se da "kao" vodi racuna o sebi - ali tastatura... U zivotu nisam video nesto prljavije. Kad je na kraju krenula da se rukuje sa mnom - samo sam pomislio koliko ona bakterija prenese samo jednim dodirom :d

NIsam neki cistunac - ali kad se nezniji pol ponasa ovako aljkavo - bas mi bode oci.

Srga je napisao(la):
...Nisam neki cistunac - ali kad se nezniji pol ponasa ovako aljkavo - bas mi bode oci...
Patrijarhalni obrazac! Žene izgledaju gadno kada ne vode računa o higijeni, dok isti problem za muškarca ima manju težinu. ;)

Hahaha, pa o tome ti i pricam.

Nama su po defaultu takve stvari oprostene :d

ruzni prljavi debeli kompjuterasi sa naocarima debljine case za viski :d
ja sam samo jednom imao slican primer ali na zalost nisam imao pri ruci fotoaparat da uslikam...
sva sreca pa sam imao kompresor u blizini, posto ne znam kako bi se izborio sa svom onom shtrokom koju sam video...kuler na procesoru je bio jedna ogromna grudva prashine (ali bukvalno)...PCI slotovi kao da nisu ni postojali...cak je bilo neke drazi u tome...onako...gotski stil racunara :d
jos samo da je neki sismis izleteo odnekle iz kucista da zaokruzi sliku :d

Ronnie Coleman je napisao(la):
Ja jednom nedeljno otvaram kućište i čistim sve komponente. Tastaturu čistim jako detaljno jednom u dve nedelje, miš alkoholom svaki dan. Možete onda da zamislite koliki meni užas predstavlja mašina sa ovih fotografija... :smash:
Mislim da bi trebao da nađeš nekog servisera aka majstor Života i da se dogovoriš sa njim da sazove konzilijum kolega a ti da doneseš komp pa da ti pomognu. :beat:

Nazad
Vrh Dno