Šta je novo?

Pazi kad ne mogu da verujem... must see

NaMDaM je napisao(la):
Najstrašnije je bilo kada smo ugledali jednog malog belog crvića kako izlazi izmedju tipki na tastaturi.
Poz

Crvić? Živi u laptop-u ispod tastature?
Stigao mail-om iz inostranstva?

Osoba ciji je laptop je jela crvljivu jabuku pa je crv umakao, a ona je pokusavala da ga sredi pritiskom na tastere :smoke: :p

A jel' taj lap bio Apple? :D

:d :d :d
Nisam znao da mogu da se ucrvljaju! Zato lepo ja koristim PC.
Hihi

Juče sam otvorio tastaturu da je obrišem od prašine, a unutra gomila ostataka hrane i pepela od cigareta. Nisam znao da vratim one metalne delove na velikim dugmićima pasam je bacio! Zato stalno kupujem tastature od 300-400 dinara!

А можда да престанеш да једеш и пушиш док си за рачунаром ;)

Pre par godina sam otisao kod neke zene da narezem neku muzu, po preporuci ortaka.
Udjem kod nje a komp, kao izasao iz horor filmova. Sto je najcrnje on je stajao na stolu da se ne bi prljao, ali posto je kuciste bilo otvoreno, pored je bilo postavljeno jos par kamara knjiga, kako bi ona nakacila druge hdd-ove posto je bila u tripu da sve drzi na hdd-ovima a ne na diskovima.
E sad to je bio lepi deo, a to sto je bilo odvratno je da je zena STRASTVENI pusac, i da bukvalno pali jednu za drugom, a normalno da od svoje zadubljenosti u komp ne primecuje da opusaka ima gde hoces, a pepela tek i da ne pominjem. a pikslu je postavila uz to otvoreno kuciste da bi znala gde joj je, pa da moze refleksno da trese cigaretu. Eee da je jos i naucila da pogadja u pikslu. U kompu je bilo i pepela i ko zna jos cega, svi prednji paneli su bili otvoreni, ostatak plastike je imao neku bljutavu braon boju, znacio stasno. Doduse i ostatak sobe joj je bio cist svinjac.
Shvatam ja da to sto sam video ne mogu opisati, trebali ste da to dozivite.
Nisam ni najmanje gadljiv, ali ono je odvratno.

Ma sve je to super, ali koliko vas je prvo moralo da očisti mašinu prije nego je raskači? I onda kad je otvori prvo mora da pusti usisivač da kupi ****** 5 minuta prije nego vidi bilo koju komponentu. I još jedno 10 minita sa četkom da bi se došlo do ploče...

PS: To je mašina koja radi u bolnici...

Imao bih samo jedno (dva, ali se svodi na jedno) pitanje za one koji se zgrazavaju za "ne vodjenje racuna" o prasini u racunaru: koliko puta godisnje otvarate televizor, ili video rekorder, ili... da biste ocistili prasinu? Koliko puta godisnje cistite grejace bojlera ili ves masine od kamenca? ;) Kako bi se samo TV/video i serviseri bojlera/ves masina... zgrozili kada bi videli to :D :p

Jednostavno, ljudima je bitno da radi. A da li unutra lete elektroni, trce crnci kroz prasumu prasine, ili patuljci pakuju fajlove u kutije pa u foldere :D... to korisniku nije vazno, sve dok radi. A kad prestane da radi... postoje servisi :smash:

Pozdrav!
MrBigJump.gif

A sta mislite kako izgleda kad se neko igra refilovanja svog laser tonera?

Otprilike ovako:

A ko je bio mudrica sa tonerom? :d

KizaTheDeath je napisao(la):
Jednostavno, ljudima je bitno da radi. A da li unutra lete elektroni, trce crnci kroz prasumu prasine, ili patuljci pakuju fajlove u kutije pa u foldere :D... to korisniku nije vazno, sve dok radi. A kad prestane da radi... postoje servisi :smash:
Naravno, ne treba biti gadljiv na ovakve stvari. Treba ih ODRATI :smash: za servis i dati savete kako se odrzava komp. :type:
Zamisli pojavis se kod automehanicara a auto masan, motor se ni ne vidi od naslaga...pametan majstor ti naplati pranje motora pa tek onda radi posao. ,)
Ne podnosim kad odem negde a korisnik kompa nekontrolisani pusac. Odmah mi je muka...Ali bukvalno...

Dekara je napisao(la):
@Srga
Priznaj, bice ti lakse:D ;)

Ja to kad radim bude ko u apoteci :)

Ovu sam fotku nasao na internetu :) ziza.ru sajt ili tako nesto ;)

Nazad
Vrh Dno