Šta je novo?

PayPal u Srbiji od 2015. (2010.)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto svi izgovaraju "PejPal", bas udara po usima?

to ce neko da otvori firmu kod nas "PejPal" :D

Zasto se instiktivno hvatam za novcanik kad god negde procitam "uskladjivanje sa EU"?

Verovatno zato što lokalne derikože na vlasti to interpretiraju na svoj, izopačen način. Ali zato smo mi bar lideri u regionu po kašnjenju sa uvodjenjem PP servisa i sa limitom za uvoz bez carine :d. Stoka.

Zasto se instiktivno hvatam za novcanik kad god negde procitam "uskladjivanje sa EU"?

ko ne plati na mostu platice na cupriji? ne moze decenijama dzabe stanovi, dzabe skola, dzabe sve pa odjednom sve da bude super. jedino sto moze da ti smeta je sto se to nije ranije desilo kada smo bili izvezbaniji za prezivljavanje na korici hleba.

kome nije jasno da dzabe treba da bude pod navodnicima bice mu najteze.

ko ne plati na mostu platice na cupriji? ne moze decenijama dzabe stanovi, dzabe skola, dzabe sve pa odjednom sve da bude super. jedino sto moze da ti smeta je sto se to nije ranije desilo kada smo bili izvezbaniji za prezivljavanje na korici hleba.

kome nije jasno da dzabe treba da bude pod navodnicima bice mu najteze.

Nista nije dzabe. Postojalo je nesto sto se zvalo Stambeni fond i svaki zaposleni je ulagao u taj fond za stanove. Sad, sto neki nisu dobili stanove to treba tuziti drzavu da vrati ulozena sredstva iz tog fonda tim ljudima.
Sto se tice skole, skola je svakoj "normalnoj" drzavi besplatna, a i nasu drzavu ma kakva bila, makar po pitanju skolovanja ne treba kritikovati. Jeste da je pre Bolonje bila bolja po pitanju nivoa znanja, ali hteli ste Evropu, dobili ste i Bolonju.

jel neko zna jel dosao paypal u srbiji reli su u subotu posle 19 sati hvala

Još uvek ništa.

Prilozi

• Screen Shot 2011-09-24 at 19.25.17.png
    Screen Shot 2011-09-24 at 19.25.17.png
    80.6 KB · Pregleda: 143
Dzaba PayPal u Srbiji dok ne rese problem carine. Kad to bude na nivou zemalja u okruzenju, uvodjem PayPal dobili bi pravu stvar. Svako koriscenje PayPal-a sa sadasnjim carinskim propisima je ravno tragediji.

jel zna ko kasni paypal ili naroda banka rekli su na b92 danas u 19 sati

Dobro, necemo bas da kazemo da je samo do carine, tj jeste carina veliki problem, ali ljudi, treba nam paypal da mozemo normalno da platimo elektronski stvari na netu, naloge, licence itd, da mogu ljudi da naplate nekis svoj rad od preko, da lako svuku sa paypal-a na svoje racune svoju zaradu, i ostalo, nije paypal samo ebay i kupovina robe

pa cisto sumnjam da ceodmah da uvedu i placanje i naplatu, bar nigde u okruzenju to nisu uveli odjednom, prvo par godina placanje a onda kasnije mozda i naplata. Ali kakvi su ovi nasi iz NBS i vlade mozda *****u PP pa ljudi videvsi s kakvo mukom dobise i ovo odjednom uvedu sve da se ne bi opet *****avali s ovim nasima :D

Pa i nije tako. Bosna je odmah dobila i plaćanje i naplatu.

I ja bih sa do 100e bio vise nego zadovoljan. A 500e je ludom radovanje. Retar..ovi sto rade na carini su za blow off ventil od 35e napisali carinu skoro 5000din, nemam sta da kazem. Naravno da nisam uzeo. Hteo sam da pisem zalbu za carinu, ali su intelektualci iz poste vratili nazad paket istog dana iako sam im objasnio sta se desilo. Haos kod nas (i da, za yoyo od 2000din su mi uzeli 1200din carinu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno