Šta je novo?

Paypal to Neteller

shtefcs

Slavan
Učlanjen(a)
31.05.2006
Poena
304
Cao svima. Imam paypal racun i zeleo bih malo da igram poker online, ali niko ne podrzava paypal. Svi podrzavaju Neteller. E sada, jel ima nekog ko ima otvoren Neteller account da uradimo razmenu. Ja njemu posaljem 20$ na paypal a on meni 20$ na Neteller. Drugacije ne moze jer paypal i neteller ne transferuju.
Znam da je ovom nekom nelogicno i vrlo nesigurno, ali ne postoji drugi nacin.

Priznajem samo onog ko ima vise od 50 postova na forumu.

Pozdrav!

Ček, da proverim, jesam li ukapirao nešto..

Ti priznaješ samo one koje imaju 50 postova? Ti, koji imaš 5 postova i koji si se registrovao na forum prekjuče?

PAypal

Jeste to si upravu i samo cekao da neko to pita. Pa ne mogu nishta drug da ti kazem, osim da ja prvi saljem pare, a do da neko mora da ima 50 postova je zbog tog neog poverenja. Na DizajnZoni sam prijavljen kao shtefcs tamo imam oko 50 pos....

Bas sam hteo da ti posaljem ali nemam 50 postova...tako da nista od posla...:D :D :D

Poslednja izmena:
Evo ja nemam ni paypal, ni telefon, ni adresu, ali sam voljan da pomognem :D:D

shtefcs je napisao(la):
Dobro je kad imash volju!

Pa ovde vecina nas ima volju da ......nesto napise.:-devil-:
na talkgold-u pogledaj ima dobrih i postenih ljudi neki moji poznanici su vrsili sa transfere sa osobama koje su upoznali na tom forumu i koliko znam nisu bila negativna iskustva.

shtefcs je napisao(la):
Pa to mi treba!!!! Treba mi covek da izvrsim transfer sa paypala na Neteller, ali nemam dovoljno postova da pristupim tamo. Mozes li mi pomoci?!

Prosto je sakupi dovoljno postova pa pristupi :type: sto se tice pomoci procitaj ovo da se ne ljuti za copyright.

Poslednja izmena:
GEOM je napisao(la):
Pa ovde vecina nas ima volju da ......nesto napise.:-devil-:
na talkgold-u pogledaj ima dobrih i postenih ljudi neki moji poznanici su vrsili sa transfere sa osobama koje su upoznali na tom forumu i koliko znam nisu bila negativna iskustva.

Pa to mi treba!!!! Treba mi covek da izvrsim transfer sa paypala na Neteller, ali nemam dovoljno postova da pristupim tamo. Mozes li mi pomoci?!

Nazad
Vrh Dno