Mislim da je ovo sa blagostanjem bi sarkazam, ali hajde de, izgleda da se stvari kontaju prilično bukvalno...
Inače, što se tiče AmEx kartice, kao što rekoše prethodnici, OBAVEZNO se ide na edit, pa se promeni cvv broj. NIKAKO, ali NIKAKO ne brisati postojeću karticu i dodavati novu, zato što je onda ćao-zdravo PayPal. Ovo je provereno, zato što ja tako koristim PayPal evo već četvrtu godinu, a plaćam isključivo AmEx karticom.
Još jedna stvar, nije isto kada ti prodavac radi refund i kada ti neko šalje pare, to se različito tretira. Refund prolazi bez problema, ali ako mislite da primate novac na PayPal računajte na mogućnost provere od strane PayPal-a, a onda kako se snađete, pošto će vam tražiti 2-3 dokumenta na uvid da bi unakrsnom proverom podataka potvrdili legalnost naloga.
Takođe, jedna sitnica koja može da zatreba... Pre par nedelja kada sam plaćao neku stvar za prijatelja i kucao njegovu adresu za shipping nisam mogao da stavim njegov broj telefona na eBayu (a broj je obavezan), pri čemu nisam mogao da odradim plaćanje preko PayPal-a. Pozvao sam support na eBayu i rekli su mi da je to iz bezbedonosnih razloga i da mogu da stavim samo jedan (moj broj), ali kada sam pokušao da ga stavim opet nije prolazilo plaćanje. Odabirom moje adrese za shipping plaćanje je prošlo, ali nova adresa, sa novim brojem telefona nije htela.