Šta je novo?

PayDay: The Heist

Necr00visioN

Cenjen
Učlanjen(a)
22.08.2010
Poena
169
Evo jedna igra sa zanimljivom temom "pljacka banaka". Dobro zamisljeno, ali nekako mi se cini da su preterali u ovom masovnom "krvljajnju" sa policijom i specijalcima, ali ovo je iskljucivo multiplayer igra pa i ne cudi, mada imace i kampanju. Izlazi u novembru ove godine.

[video]http://www.gametrailers.com/video/panic-room-payday-the/717531[/video]

[video]http://www.gametrailers.com/video/panic-room-payday-the/717533[/video]

Evo krenuo je pre order na Steam u, samo 17e je, ne znam dal da uzmem... :)

Ma znam, u pravu si, necu se zaletati... :) deluje mi ok, ali videcemo. U sustini stvarno jako lici na L4D, pa me to odmah privuklo.

Igrao pola sata....fenomenalna igra! Opasno podseca na Heat. Konstantna napeta ludnica, odlicna glasovna gluma,...ovo se definitivno kupuje za co-op!

Neka se jave jos trojica, pa da uzmemo four pack za 57, odnosno 14.25 evra po kopiji. :)

Poslednja izmena:
Igrao i ja malo u co-op. Odlicno je.

Može se to igrati kao SP ili je to samo MP?

Igrati SP je dosta lose jer su botovi izuzetno losi, ne znam dal sam u skorije vreme video losiji ai (zaostaju, gube se po mapi ne pucaju na protvinike itd.), ali multi je odlican. 1 mapa traje oko 20-30 mi,n doduse ja sam igrao samo prve 3 tj lakse mape. U MP je jedino glupavo sto nema drop in drop out i kad host leavuje svima pukne veza, tako da sam ja do sada skoro uvek hostovao a za minut se popuni lobby. Male zamerke za poprilicno dobro co-op iskustvo

Meni nece da se startuje igra, udjem u igru, crn ekran i odjednom izadje... Sta moze biti, rld verzija

E jovy brate hocu ja

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Fale nam "samo" jos dvojica. :)

I narodna verzija radi online, za sad, samo je potrebno par fajlova da se skinu sa ovog sajta http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?f=10&t=60532&start=30.
Ko je vec igrao single player do sad ako bude koristio ovaj nacin restartovace mu se status u igri, odnosno brisu se save game, ali vec sa sledecim napredovanjem kroz igru sve radi ok i sejvovi ostaju.
Ko hoce da igra nek ostavi svoj user sa stema da mogu da ga ubacim u listu prijatelja, moj nick je DIDIBAO.
Inace, igra je brutalno dobra u coop-u.

Poslednja izmena:
Ok je igra..zabavna je :D a nekako po gameplay-u dosta podseca na L4D i na SWAT(jedino sa druge strane zakona xD)

Nije lose, evo udarismo 4 misije u coop-u al opet nekako sem prve misije ostale mi nisu bile toliko interesantne...

Ja je uzeo da li neko hoće da igra coo

Predstoji free weekend na Steamu,za ovu igru.Pa sve koje zanima,mogu da je isprobaju.Ja je imam odavno,ali nisam je nesto mnogo igrao.

The Wolf Pack DLC

Ima 2 nove slike

- Counterfeit
- Undercover

Iz nekog razloga su mi zaključane :(

*Igrica je legalna

Evo sad videh, u pitanju je tek izlazeći "The Wolf Pack DLC"

Sadržaće

- 2 “epic” new heists (Counterfeit and Undercover)
- New Technician skill tree
- 3 new weapons (ak47, grenade launcher, one other)
- New Crew Bonus
- New Player Upgrades
- Deployable Sentry gun
- Raised Level Cap

Poslednja izmena:
Odlican dodatak, realno igri i ne treba puno dodataka, jedino ti heistovi,cisto da se osvezi malo

PAYDAY: The Heist dobio “No Mercy” misiju iz Left 4 Dead, PAYDAY 2 najavljen

Overkill i Valve su na interesantan način ukrstili svoje igre, tako što su u PAYDAY: The Heist doneli “No Mercy“ misiju, odnosno bolnicu u kojoj smo u Left 4 Dead masakrirali zombije, koji su ovog puta zamenjeni specijalnim policijskim jedinicama. Ipak, nisu samo "zidovi" ono što povezuje dve igre u novoj misiji, već je to i priča.
Naime, ovog puta grupa pljačkaša je unajmljena da iz karantina ukrade uzorke krvi prvih zaraženih nepoznatim virusom, koji se kasnije očigledno oteo kontroli i ljude pretvorio u hodajuće leševe iz Left 4 Dead. No Mercy DLC je potpuno besplatan i Steam će ga automatski preuzeti pre pokretanja igre.
Još jedna odlična vest vezana za ovaj kooperativni naslov, odnosi se na nastavak koji je upravo najavljen. Overkill je i ovog puta taj koji radi na igri, ali ovog puta u saradnji sa 505 Games izdavačem. Ovaj duo obećava “plaćke kakve do sada nismo videli.“ Još uvek nema detalja o datumu izlaska, kao ni o platformama na kojima će se PAYDAY 2 pojaviti.

Baš ću da probam kada se vratim kući. Deluje zanimljivo.

Izvor - benchmark.rs

Odigrao sam i nisam nesto odusevljen, pre svega zbog malo lokacija - mreza hodnika sa nekoliko soba, sve u prizemlju bolnice i to je to. Panduri vise upadaju kroz plafon nego vrata i previse je haoticno. Dakle, nema pentranja i akcije po drugim spratovima i krovu bolnice.

Vrh Dno