Šta je novo?

Patriot Pyro SE (SF-2281, sync NAND)

mefistoNis

Slavan
Učlanjen(a)
01.10.2007
Poena
319
p67

ovo je ok?

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    49.4 KB · Pregleda: 46
  • Capture1.JPG
    Capture1.JPG
    50.4 KB · Pregleda: 62
Poslednja izmena od urednika:
OK za sta?! Koji je disk u pitanju, i + nije testiran na podrazumevanom vec 0 fill; to prikazano nista ne znaci.

OK za sta?! Koji je disk u pitanju, i + nije testiran na podrazumevanom vec 0 fill; to prikazano nista ne znaci.

Pa sta mu odgovaras uopste... treba neko tamo da mu gleda rezultate, a on ne zna ni da napise najosnovniju stvar - koji SSD je u pitanju?

Mislim, o nekom sa SF kontroleru je rec, jasno je, cim je poterao 0 Fill testove, ni manje ni vise...
Ali osnovni red se zna - naziv diska, potom i default test... a ne da gledamo u pasulj o cemu se radi.

Pa sta mu odgovaras uopste... treba neko tamo da mu gleda rezultate, a on ne zna ni da napise najosnovniju stvar - koji SSD je u pitanju?

Mislim, o nekom sa SF kontroleru je rec, jasno je, cim je poterao 0 Fill testove, ni manje ni vise...
Ali osnovni red se zna - naziv diska, potom i default test... a ne da gledamo u pasulj o cemu se radi.

Isto moje misljenje, ali slikovitije receno! :d

Ma, ja to uvek maksimalno slikovito :d

Najiskrenije se izvinjavam ako sam vam izazvao dusevni bol i trajne posledice na mentalno zdravlje :d

U pitanju je
Intel i5 2500k na Asus p8p67 Pro 3.1 ploci a ssd je Patriot Pyro SE 60gb sa 320ABBF0 firmware-om na sata3 konektoru .

..sto se tice testova...prvi je 1fill a drugi 0fill. Napisao sam bio u donjem prozorcetu samog softwera ali sam restartovao racunar...odradio test opet i zaboravio da napisem jos jednom. Za svaki slucaj evo novog screenshot-a.

ps - instalirao sam IRST drajvere ali nisam nista dirao u podesavanjima jer mi je ovo prvi susret sa SSD.

Nadam se da sam vam olaksao posledice nastale mojim apsolutno nerazumnim i uvredljivim postom na ovoj temi.

Iskreno vas...bla bla

Prilozi

• Capture4.JPG
    Capture4.JPG
    50.1 KB · Pregleda: 38
Test kada radis radi ga na default i onda pitaj valja li ovo ;)
Ne znam da li si primetio ali ovde se ne postavljaju 0fill rezovi

2 mefistoNis:

0fill služi za loženje i padanje u nesvest od impresija, ako hoćeš relevantne rezove odradi default test.

Najiskrenije se izvinjavam ako sam vam izazvao dusevni bol i trajne posledice na mentalno zdravlje :d

U pitanju je
Intel i5 2500k na Asus p8p67 Pro 3.1 ploci a ssd je Patriot Pyro SE 60gb sa 320ABBF0 firmware-om na sata3 konektoru .

..sto se tice testova...prvi je 1fill a drugi 0fill. Napisao sam bio u donjem prozorcetu samog softwera ali sam restartovao racunar...odradio test opet i zaboravio da napisem jos jednom. Za svaki slucaj evo novog screenshot-a.

ps - instalirao sam IRST drajvere ali nisam nista dirao u podesavanjima jer mi je ovo prvi susret sa SSD.

Nadam se da sam vam olaksao posledice nastale mojim apsolutno nerazumnim i uvredljivim postom na ovoj temi.

Iskreno vas...bla bla

nemaš druže šta da im se izvinjavaš kad si lepo napisao u moja mašina, ja sam odmah bacio pogled tamo kad nisam video u postu koji je. neko ovde stvarno voli da cepidlači previše.

btw pyro se baš popravio u SE izdanju :)

Iskreno vas...bla bla
Iskreno - zabole nas.

I nauci kako se pravilno testira.

2 vladimirdowla:
Ne lupetaj ako vec ne znas... kada je ovo okacio, u "Moja masina" mu nista nije pisalo za SSD. Nije ni kada mu je mbm odgovorio, a ni kada sam ja napisao ono svoje. Prva stvar na koju bacim pogled kada se ne zna o cemu je rec je upravo ta stavka.
To je dodao bukvalno pre pola sata ili kada vec.

Verovatno u 1 Fill naspram default testa... koji jos nismo ni videli :D:D:D

Tu je razlika drasticna, nema sta :smoke:

Ala ti je ton care ...do jaja.
Kao sto rekoh...prvi put se susrecem sa ssd...prvi put radim ovaj test...i odradio sam lose. Umesto da mi kazes pusti default a ne 0 i 1 fill...ti me napravi na budalu bez razloga. :mad:

ps - da dodao sam kasnije novi info u profil. Bio je opis stare konfiguraicije do pre 1-2h recimo (intel e4500...itd).

pps - odradio sad valjda kako valja (default) i iako ste me iskreno smorili sa nacinom konverzacije (kulturo eve me...) ipak ostavljam screenshot jer mozda nekom ko pozeli da kupi isti ssd znaci. ;)

@ apple - hvala..skontao sam :) . Preleteo sam preko podesavanja testa i stavio 0fill totalno bezveze. Posle neko rece ne 0fill...ja stavim 1fill :d ko krelac. Totalni pogub (doduse hara neki virus sto udara na ganglije...izgleda me potkacio malko ;) )

Prilozi

• a.JPG
    a.JPG
    51.5 KB · Pregleda: 48
Ala ti je ton care ...do jaja.
Kao sto rekoh...prvi put se susrecem sa ssd...prvi put radim ovaj test...i odradio sam lose. Umesto da mi kazes pusti default a ne 0 i 1 fill...ti me napravi na budalu bez razloga. :mad:
Dobro... izvini. ***, nesto mi kratak fitilj u poslednje vreme, nemam zivaca da se natezem na duze staze :)
Iskreno sam se iznervirao kada sam video onaj tvoj inicijalni post, u "a, sta kazete?" stilu, i vec sam tada bio spreman na napush reply... a ne zna se ni gde, ni sta - a ni test nije default, a to je mozda i ono sto me najvise izludjuje :)
Mislim, ako vec znas da procackas tamo po opcijama, pa da promenis sa default testa na 0/1 Fill - to podrazmeva da ipak nisi toliki laik ;)

A ni onaj tvoj ton posle ti nije bio nista bolji od mog, ako cemo iskreno... pravio si se pametan.

U svakom slucaju - izvini jos jednom.

cool...
Nisam totalni laik nego kupujem komp na 5 godina...radim ko stoka zadnjih godinu dana i u situaciji sam da kad kupujem nesto nemam veze ni sta da gledam ni sta da kupim :) . Eo graficku treba menjam recimo a posle 4670 ne znam ni sta se pojavilo u medjuvremenu nit kapiram oznake hehe. Zato je i pitanje bilo u stilu...jel valja ovo ? (tj jel sam bacio 100e il nisam :p)

OK... samo napisi odma' sta je *to* u sta gledamo, da ne prizivamo Vidovitu Zorku u pomoc :)

I odradi default test :D

Ma znam bre za to, mislio sam odma', jos u prvom postu ;)

Nazad
Vrh Dno