mefistoNis
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2007
- Poena
- 319
OK za sta?! Koji je disk u pitanju, i + nije testiran na podrazumevanom vec 0 fill; to prikazano nista ne znaci.
Pa sta mu odgovaras uopste... treba neko tamo da mu gleda rezultate, a on ne zna ni da napise najosnovniju stvar - koji SSD je u pitanju?
Mislim, o nekom sa SF kontroleru je rec, jasno je, cim je poterao 0 Fill testove, ni manje ni vise...
Ali osnovni red se zna - naziv diska, potom i default test... a ne da gledamo u pasulj o cemu se radi.
Najiskrenije se izvinjavam ako sam vam izazvao dusevni bol i trajne posledice na mentalno zdravlje :d
U pitanju je
Intel i5 2500k na Asus p8p67 Pro 3.1 ploci a ssd je Patriot Pyro SE 60gb sa 320ABBF0 firmware-om na sata3 konektoru .
..sto se tice testova...prvi je 1fill a drugi 0fill. Napisao sam bio u donjem prozorcetu samog softwera ali sam restartovao racunar...odradio test opet i zaboravio da napisem jos jednom. Za svaki slucaj evo novog screenshot-a.
ps - instalirao sam IRST drajvere ali nisam nista dirao u podesavanjima jer mi je ovo prvi susret sa SSD.
Nadam se da sam vam olaksao posledice nastale mojim apsolutno nerazumnim i uvredljivim postom na ovoj temi.
Iskreno vas...bla bla
Iskreno - zabole nas.Iskreno vas...bla bla
btw pyro se baš popravio u SE izdanju![]()
Dobro... izvini. ***, nesto mi kratak fitilj u poslednje vreme, nemam zivaca da se natezem na duze stazeAla ti je ton care ...do jaja.
Kao sto rekoh...prvi put se susrecem sa ssd...prvi put radim ovaj test...i odradio sam lose. Umesto da mi kazes pusti default a ne 0 i 1 fill...ti me napravi na budalu bez razloga.![]()
Umesto da mi kazes pusti default a ne 0 i 1 fill...ti me napravi na budalu bez razloga.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari