Šta je novo?

Path of Exile

Reave nije zgodan izbor za dual wield jer ne koristi oba oružja već udaraš naizmenično...trenutno baš i nemaš neki izbor za pravi dual wield, mada definitivno možeš da koristiš off-hand oružje za statove i dual wield passive. Onda možeš da furaš i druge melee skillove...

Reave je jedan od bo5ih melee buildova, preporuka za njega. Ali radije koristi 1H+shield...

To sam i napisao. Ne koristi oba oruzja ali je to trenutno popularno u softcore ligama. D
obijas 15% attack speed multiplier zbog dual wielda i deaths hand mace na offhandu daje BOLESNE statistike za late game (power charge on crit) tonu crita itd. To na shieldovima nemas :)

za hard core je shield i dalje pogodniji

Hohoho!

Od 8,5k HP do nula.

Spao mu je fortify, nije imao endurance charges, nema chaos golema, nema arctic armor, two hand lik verovatno nema ni mnogo armora a ne drzi ni chaos golema i tukao ga je extra damage crit mob i istovremeno ga pogodio onaj flame govnar sa GPM od koji su se 3 ili 4 preklopila... par kritova bez mitigacije od extra dmg extra crit dmg = gg
Cak nije imao ni curseve mozda je curse immune mapa ko zna.

Suv hp = beskoristan bez mitigacije.

Ja cim predjem lvl74 mape u hardcore moram da imam bar 3 ili 4 sloja mitigacije.

Trenutno igram castera sa 6k armora, 29% blok (tempest shield drzim non stop) fortify drzim non stop, 4 endurance charges, arctic armor, immortal call cwdt molten shell dual curse enfeeble + warlords mark na cwdt, energy shield 1.8k (kao bonus protiv bursta).
I sa 2.5k life manje verovatno imam duplo bolji survivability of ovog lika (plus nisam u melee ^^) ... i opet se bojim ovakvih mapa , ovaj lik se prakticno samoubio sto je radio ovu mapu sa takvim defense setupom .

Najutankovaniji lik mi je bio acrobatics MOM pledge of hands lik sa 5 endurance charges arctic armor chaos golem dual curse (enfeeble temp chains). Mnogo tanky, a imao 6.6k hp i preko 2k mane ( skoro 9k efektivno hpa) ... dmg bulja doduse ^_^ i opet je uginuo, doduse na tupav nacin, hteo sam da tankujem kaomov chest :D

Poslednja izmena:
Jedan lep video, svega ima:

Zaboravio si Talisman update (2.1) koji izlazi pre Acendancy (2.2), tj. za 20 dana:

Mislim da su malo sebi pucali u nogu otkrivsi detalje vezane za Ascendancy.
Dakle, za nekih 17 dana izalazi 2.1 Talisman update sa lepim novinama medjutim u poredjenju sa Ascendancy 2.2 to vise ne izgleda tako wau. Sad samo vrtim ove potklase i razmisljam sta i kako da uklopim :)
Nije mi jasno zasto nisu sacekali tamo negde sredinu Talisman lige pa da pocnu da otkrivaju Ascendancy..

Svi se to pitaju, heh...
A ja taman batalio PoE zarad drugih stvari (FO4)...mrzim to, kad napravim pauzu a oni izbace nešto sa dramatičnim promenama pa moram ponovo da "učim" igru...

Koliko je overhajpovan taj fo4 a ustvari smrdi

Meni se ascendancy svidja što ubacuju alternativni end game pored mapa i Talisman bosa. Bas ono sto je falilo igri. Biće leaderboards za lavirint to je npr super stvar.

Za 3.0 se nadam da ce da ubace alternative progression kroz igru uz novi akt ofc i trade sistem.

nije da smrdi, ali je extra da se pusti mozak na pasu :)

zar nije poe uvek i bio no life :D

Meni FO4 taman lepo legao u pauzi od ostalih igara.

Ali jedva cekam PoE Talisman ligu, vec sam smuckao neki low life MF build. Jos samo da pokazu novi tree...

Pozdrav drugari, ne znam da li je ovo dozvoljeno ali ajde preuzecu rizik :)
Zeleo bih da prodam neke stvari i simbolicno unovcim utroseno vreme.
Dajem sve komplet, nije moguce pojedinacno.
Scroll of Wisdom 226
Portal Scroll 125
Chaos Orb 48
Glassblower's Bauble 18
Gemcutter's Prism 3
Orb of Scouring 15
Orb of Regret 11
Blessed Orb 3
Regal Orb 4
Cartographer's Chisel 5
Orb of Augmentation 263
Orb of Chance 29
Jeweller's Orb 124
Orb of Alchemy 48
Alchemy Shard 18
Blacksmith's Whetstone 192
Armourer's Scrap 336
Orb of Fusing 44
Chromatic Orb 320
Orb of Alteration 416
Orb of Transmutation 121 8.47

Sacrifice at Dusk 4
Sacrifice at Dawn 3
Sacrifice at Noon 2

All kinds of maps 66lvl 36

Romira's Banquet
Tabula Rasa

2 puna taba gemova

Kontakt: 064 993 57 58
Path of Exile (1).PNGPath of Exile (2).PNGPath of Exile (3).PNGPath of Exile (4).PNG

Ne bih da ti rusim sneska, ali nemas stvari dovoljno vredne da bi neko izdvojio pravi novac iako je bilo kakav RMT u PoE strogo zabranjen. Nagadjam, ali sve te stvari su ti verovatno u standard ligi gde je ekonomija malo bezveze i sve to sto posedujes moze da se sakupi za nedelju dana igaranja max. Najbolja stvar koju mozes da uradis sa im stvarima je da das nekome ko igra standard ligu ili da prosto sacuvas za sebe ukoliko se ikad budes vratio na PoE. :)

za nedelju dana ljudi dodju do lvl 100 :D

^
I to na HC :D

Stvarno ti se ne isplati prodavati to, sto kaze Boyan bolje cuvaj ako odlucis da igras. Bice lepih novina na prolece kad izadje Ascendancy update.

Pardon ljudi, nisam video ove poruke sa 118 :)
Kao prvo hvala na odgovorima, ocekivao sam tezak flame ali svi ste jako korektni. I kontao sam donekle da je tako kao sto kazete, nije mi namera bila da se obogatim :)
Zamisao je da uzmem 1000-1500 din za ovo i otplatim deo poklona curi za rodjendan :D E sad ako ni toliko ne moze da se dobije onda u persun ;)

Na koji build mislite? Nije vise poison arrow keva za mf? Ja sam ga igrao neko vreme dok je bio onaj +1 +2 bow hype, a sada mi nista interesantno ne pada na pamet :/

Poslednja izmena:
Patch Notes

Nema nerfa za Vaal Spark, onaj blagi nerf za Chill of Corruption ne menja ništa. Novi skillovi i support gemovi deluju ok. Ovi Talismani će morati da budu potpuno op i da imaju neke nenormalno dobre implicite da bi bili zaista vredni farmovanja, s obzirom da ne možeš da ih craftuješ i da će verovatno biti dosta teško doći do nečeg dobrog.

Na novom tree, shadow deo izgleda užasno, vidi se da već gledaju 2.2 i da su sve zbrzali. Ima puno nekih novih chaos i poison nodova. Poison mi deluje kao fenomenalan noobtrap, evo šta je to:
Kod:
Poison is a status ailment that causes the affected target to take chaos damage over time. The default base duration of poison is 2 seconds. The chaos damage over time is 10% of the initial hit of physical and chaos damage, per second.

Zašto ulagati u poison i damage over time nodove da nanosiš neki DOT tokom 2 sekunde... kad možeš da oneshot-uješ ceo ekran za 0,2 sekunde i da produžiš dalje?

Talisman challenges

Treba 28 od 32 da se dobije armor set mtx. Neki koji na prvi pogled nisu smešno laki:

- Kill a monster possessed by 2 or more torment spirits. Možda će morati torment Zana mape za ovo i cyclone reverse knockback?
- Kill unique map bosses. Nightmare Manifest (Malformation boss) će biti lakši, ispravljen je bug gde se zakuca za zid i ne može da se ono ***** od lasera izbegava, yaaaay. Na listi je Ambrius, Colosseum boss.
- Kill exiles with Talismans. Rekli su da talismani privlače čudovišta, verovatno će moći da se jednostavno baci iz inventara neki bezvezni talisman na zemlju i rogue exile da ga pokupi.
- Kill Rigwald. Znam koliko i vi.
- Full clear twinned maps. Twinned Core FTW.
- Identify Rigwald's uniques.
- Items from vendor recipes. Divine dobijete tako što vaal-ujete svaki armorers strongbox i onda vendor 6L koji ispadne. Hyrri's bite, Kingmaker, Goddess Scorned imaju recepte. Na listi su dva nova itema, ovo će neko morati da otkrije.
- Kill Avator of Thunder. Sigurno neki novi boss, možda iz neke unique mape.
- Complete these encounters. Atziri, tu sve znate. Infector of Dreams je boss iz Coward's Trial mape. Rare monster with Inner Treasure mod, rollujete mape sa nemesis modom. Strongbox of Singularity, ovo je običan suffix koji možete da rollujete na strongbox. Open any unique strongbox, ako ne dobijete slučajno neki random unique box (a to se neće desiti), na kraju Oba's Cursed Trove mape imate unique box.
- Identify new unique items. Nemam pojma koliko će biti retki.
- Kill level 80+ Rigwald.
- Reach level 90. Dve nedelje igranja?
- Identify these treasures. Lista nekih od najređih unique itema, uključujići i Void Battery koji (barem pre 2.0) 99,99999999% igrača nikad nije ni videlo da dropuje. Ovaj challenge preskočite.
- Onaj za levelovanje mastera, tu vam treba 6 od 7, ne mora Leo da se leveluje.
- Level 8 Zana. Rotacija.
- Enter unique maps, piše enter, dakle ne mora da se očisti Grandmaster mapa. Drugim rečima, ne morate da igrate Explosive Arrow.

Poslednja izmena:
Realno za helm me bas i zabole, mada znam da cu uzeti set do kraja lige.

Samo eto bice malo cimanja al' tako valjda i treba. :D

Node Runner :D

[YOUTUBE]UDWz4NP-KLs[/YOUTUBE]

PS: mamlaz je opet našao način da slomi igru...nerfovano bukvalno dan kasnije:

[YOUTUBE]v8OrZuyktUY[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Well, imamo prvi lv100 u Talisman HC ligi...za svega 7 dana...mašala. Nerfovaće Vaal Spark tako jako da neće znati kako se zove, hue...

CyAJW5a.png

bump :D

Nazad
Vrh Dno