Šta je novo?

Path of Exile

haha... pa ko ce imati da da 100ex za rukavice :D

Evo šta se radi u warbands, i to u prve 3-4 nedelje ...

sPRlWDa.jpg

Prilozi

• sWOZew7.jpg
    sWOZew7.jpg
    963.7 KB · Pregleda: 44
neki exploit?

zar nije cena oko 50exa? mislim toliko misticx prodao. koja ce ****** onda da da 90exa?

Naravno da nije cena 50ex, mada ovaj lik je verovatno i kupio to za 50ex i sad će da ga proda za veću cenu. To je tim od 2 igrača koji igraju samo da bi gomilali ex i ogledala, i to ponavljaju svaku ligu. Prethodnu ligu/trku od mesec dana su završili sa nekih 1000+ ex.

Poslednja izmena:
pa da, ali ako mozes da kupis za 50ex, zasto bi iko normalan dao za isto to 95exa? skoro duplo vise eeej

Ne možeš da ih kupiš za 50ex tek tako, od koga? Idi na poe.trade, najmanja cena je 80ex, a onda 95ex od ovog lika gore.

Poslednja izmena:
pa zar misticx nije pisao da nije mogao da dobije vise od 50? to znaci da oni koji hoce da kupe nece da daju vise od 50. e sad mogu i ja da prodajem za 200, to en znaci da ce neko da kupi za 200, zar ne? krenucu sa 200 i spustacu do 50.....

Pa ovaj lik je verovato i kupio od misticxa za 50 :) To i radi, kupi jeftino, i posle proda za više.

nek mu je sa srecom ta prodaja onda. zeleo bih mu da ne proda nijedan, dok ne padne ispod 50. ***** halava

Prodace, ili tu za 90-95ex ili kasnije u standardu ili za dolare/evre. Za 50 ex i manje nece sigurno, sto ide dalje liga to ce mirror vise da vredi i da se priblizava ceni na standardu.

Svi ovi likovi vec imaju odlicnu opremu i nemaju razloga da zure za prodajom mirrora, kod mene je bila drugacija situacija + ja nisam imba farmer da nagrindam za jedan dan gomilu ex i cega vec ne. Kapiram ja da su se mnogi od vas uhvatili za glavu kada sam napisao za koliko sam prodao mirror, ocajnicki mi je bila potrebna dobra oprema, bez nje ne bih smeo da udjem ni na jednu mapu, a onda igra gubi svaku draz, dzabe mirror u inventoriju kada nemas cime da farmas i prelazis mape :)

ali sa 90exa moze bolja oprema da se kupi :)

meni je bas interesantan taj mentalitet kod poe trgovaca... recimo death hand mace je u wb 5exa a u std 30exa (znaci da je 1 ex u wb vredan kao 6 na std, jer je to isti mace, ne moze da mu se menja vrednost jer ima iste stats). evo ja hocu onda da u wb prodam 1 exa za 200c jer ispada da toliko vredi (ako pogledamo da je 1 exa oko 40 chaosa u std ligi).

Poslednja izmena:
Cene umeju da budu potpuno različite kad se porede lige. Npr, Carcass Jack na standardu je 10c, u warbands 5ex.

znaci nigde logike, kako kome dodje tako idu cene...

exploit?

sad ce da padne cena, ko je prodao, prodao je

Heh, ja bas pre nedelju dana prodao jedan +3 fire staff na WB, regular drop.

Ovo ne verujem da se moze nazvati exploit, regularno su dobili mod koriscenjem master kraftinga... e sad to sto je GGG napravio previd, sad nek se slikaju i krpe. :D

Ovo mi deluje kao dobra stvar za igrače, sve ove nove craft metode koje su otkrivene.

Zabrinjavajuće vesti su ono što je VOC rekao na strimu, da ljudi imaju svoje indexere i da mogu da gledaju u tuđe profile, čak i ako su privatni. Ako je tačno.

kako mislis da gledaju? da vide sta imaju u stashu?

A ha, cek. Oni ociste mapu za tipa minut, a posle sat vremena prebiraju loot? :D
Meni to nije igra, nego cisto fizikalisanje. :)

nije cak ni to jer za 8chaosa ne mozes da imas 20 stash tabova :)

Jedini aRPG koji je pokusao da uvede preko potrebne novine je Torchlight. Skupljanje i prodaju loota treba automatizovati tako sto unajmis hencha za to. Ko hoce sam nek skuplja. Tuzno je koliko se aRPG igre nisu pomerile od 2000. na ovamo.

a sta ti onda da radis :D cilj arpg je loot, da imas najbolji gear koji mozes da nadjes :)

Pa da, ali nisam blagajnik. Zar je tesko napraviti AI koji ce pokupiti na osnovu filtera, uraditi identify i smestiti u stash da mogu posle na miru da odlucim sta mi treba? Ne citav ekran zatrpan tekstom pa da jurim ono sto mi treba.

Moze mnogo toga se uvede u aRPG i unapredi osnovni koncept ali ovi paceri i Blizzard nemaju m00da.

Pa filter mozes da napravis i da vidis samo ono sto zelis..

Jel ja to tripujem ili su arch lightning drasticno usporili nekim "zadnjijim" patchevima? posto mi je sada postao beskoristan, sada se castuje skoro 2 sekunde, a ranije je bio oko 0.3, tako nesto, posto je linkovan na faster casting i less duration.

Pa filter mozes da napravis i da vidis samo ono sto zelis..

Ne tako prost filter (rarity filter) nego da kada uradi identify da skuplja na osnovu karakteristika od kojih je rarity samo jedna. Bacio sam hiljade sati na aRPG igre i stvar na koju sam najvise utrosio vremena je prebiranje po lootu, prodaja i odlaganje. Ako je nekome to zabavno onda super, meni nije nikada bilo. Volim da vidim unique medju gomilom krsa ali ne volim da prebiram, smestam u stash, popravljam, odlazem itd.

Eto vidis, sto ljudi sto cudi. Meni je recimo to sto trazis nespojivo sa PoE. Bas uzivam u novom loot sistemu sa filterima, i znam da su vidljivi itemi vredni "spotovanja" i provere.
Ako ti se ne skuplja loot jednostavno ne moras, 6S ili daj Boze 6L je vrlo lako uociti. Meni deluje kao da item filter koji koristis zahteva malo personalizacije.
A ako si mislio na to da loot filter prepozna "dobre" item rolls, mislim da bi to bilo malo previse automatizacije, bar za moj ukus.

Ono sto mene nervira je velicina inventara, i precesto igranje tetrisa sa raspolozivim mestom. Mislim da bi dodavanje jednog reda u inventaru pomoglo, jer precesto padaju itemi koji zauzmu 3 reda, a nedovoljno padne ovih sto zauzmu 2, i onda bzvz moram ili teleport ili da izbacujem visak.

Nazad
Vrh Dno