Šta je novo?

Path of Exile

Promene za animate guardian cine da ce prakticno AG biti u svakom bildu. Ne znam koliko mi se to svidja.

Nema svrhe njega voditi sem ako nije minion build. Mislim da je dobra promena. Igrao sam jednom AG i ludeo kad zagine. Oprema za njega zna da bude poskupa.

Nema svrhe njega voditi sem ako nije minion build. Mislim da je dobra promena. Igrao sam jednom AG i ludeo kad zagine. Oprema za njega zna da bude poskupa.
To je bas i promena vise se ne gubi oprema, samo ne mozes da ga pozoves opet u istoj mapi.

1749197290832.png

Može na istoj mapi samo gubiš portal odlaskom u hideout.

Fala ..... i Petru Dobrnjcu.

ako neko hoce peta

"Instant buyout" još uvek nije implementiran?

Od ove lige (3.27) jeste.

1764078762885.png

Gde god nađeš zgodno mesto,
tu drvo posadi!
A drvo je blagodarno
pa će da nagradi,

prvi?

QoL preview

TLDW

• Currency exchange favouriting
  • Open stash in currency exchange without vendor walking
  • More random stuff in the campaign that grant rewards. Example shown was a pack of mobs in the Karui Fortress that dropped basic tattoos
  • Div cards will auto turn in once you click a stack into the window. If you turn in another set, the item will automatically go back into your inventory
  • Divine Font "Non-trans to same trans gem" will let you pick which gem you want if there are multiple
  • Async trade history can be hovered over to see the item
  • Divine orbs will let you know which stats on an item are rollable
  • Ritual icon will now glow when you finish them all and the trade window will pop up once you finish the last ritual
  • Ritual vessals are usuable like the strongbox/essence QoL feature they added previously
  • Shrines take priority over monsters on mouse click when overlapping

Poslednja izmena:
U odnosu na 3.27 ogroman patch. Kuvali su dobro što bi rekli.

Najveća promena po meni je uklanjanje socket boja tj. potrebe da gem bude u odgovarajućoj boji. Ako imate boju na itemu to je samo plus.

Nista za mene, odoh na brckanje, tek sredinom avgusta sam tu, nadam se da ce biti neki reset ekonomije za PoE2.

Nazad
Vrh Dno