Šta je novo?

Path of Exile 2

• Začetnik teme Začetnik teme zokocx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Incursion 1.5. Videcemo.
Za sve matore ovde, a cenim da nas ima mnogo, Project Diablo 2 sezona pocinje .... pa danas u 7 uvece. Ko nije probao, svaka preporuka.

Uvodni trailer kao da sam gledao trailer druida iz D4, vidi se da su prepisivali malo od njih.
Ali, zato u Content Reveal klipu vidim da su isto tako i iz D2:LoD prepisali neke druid skillove, tako da biće neki Bear Armagedon build 😁 .

I možemo da se kladimo biće neki OP meta build gde main dmg. samo sa gromovima ih biješ kao human i pretvoriš se u bear ili wolf samo zbog buff-a (warcry).

U D4 sam najviše igrao sa druidom, i klasa se svodila na uglavnom buffovanje tako što si malo čovek malo si međed ili vuk. Nadam se da to neće biti slučaj u PoE2.
Ili max uptime Hurricane skila. Ili zezacija sa poison, nije bilo nekih cool varijacija ili meni su dosadile.

i patch notes 🙂

General Improvements​

Significant optimizations to CPU performance have been made. 🤯
These changes both improve the speed of key operations, and allow us to utilise more of your CPU cores 🤯, resulting in higher frame rates. Overall, you should get at least a 25% boost, and significantly less frame spikes when CPU bound. This is especially impactful for heavy gameplay situations. Note that if you are GPU bound, you will not see any improvement from these changes. When GPU bound, lowering render resolution or using Dynamic Resolution will improve performance.

Dok jos nije poceo PoE2
Screenshot 2025-12-09 113645.png
Sto se kaze, koga hoce ni u klonji nije gladan.

Biće ovo weekend server i infrastructure test, spremite živce.

Hoće li biti još nekih značajnijih novineta ili samo Druid?

Nažalost nisu dirali Endgame. To se očekuje u 0.5.

Čačkali su i balans dosta mada nisu ubili ni jedan meta build. Sve u svemu jedina veća promena je Druid.

Drug i ja krenuli standardno tradicija, co op League start. Ja hteo da igram sa novom Ascendancy od Sorceress da pravim Fire Djinn. Al drugar zapeo ajmo obojica druida. I sad evo igrali juce pre pada servera. Obojica igramo mahom Sa Medvedom i super je fun, meni je pogotovo dozivljaj jer sa Novom 5060 Ti Average Fps mi je skocio na preko 100 do 180 minimalni 77 fps i to bas retko. Na mom monitoru Gigabyte M27F A praznik za Oci.

A na 3050 mi je average bio 70 a Minimalan pa ono Bolje da ne pricam u Abyss nekad kako je islo.

Same Abilities od druida su Badass i taj prelaz izmedju ljudske forme i Animal je zesce interesantno odradjen bas imas utisak kao da igras sa 2-3 klase simultano. Meni za sad omiljeni Furious Slam i Volcano.

Pitam se da li ima Unique Talismana ? Verovatno da da. Jedva cekam da nadjemo tako nesto.

Ako neko zna jel može da mi objasni kako se aktivira Savage Fury na Druidu? U Skill meniju sam odradio desni klik na njega i aktivirao ga, podešen ja na oba weapon set-a, nabio sam Fury na 100% ali ne znam kako da ga aktiviram, ne mogu da ga ubacim kao shortcut na neko dugme?

Aktivira se kao skill. Izabereš shortcut. Meni tako radi.

Snašao sam se, zaboravio sam da može da se klikne na shorcut da se podesi.

Inače danas sam saznao da Savage Fury radi na weapon slotu 2. Tako da se uštedi 30 spirita. Ne znam da li je bug. Još nije potvrdjeno.

Kako jednom izmenom GGG je učionio da early level skill postaje zanimljiv.
PS: Ljudi se prepiru malo u komentaru da lik ne zna šta priča, ali bar je lepo objasnio kako funkcioniše Frost Bomb sa različitim support gemovima.

Igra ima ogromnu dubinu, bukvalno moraš da uradiš domaći zadatak ako hoćeš unapred da praviš dobar build.

I nije neki exploit. Bilo je dosta ozbiljnijih npr. Ritual u 0.2. Njega su relativno brzo zakrpili i kaznili igrače.

Ovde je samo ubrazno postavljanje mehanike.

U startu sam znao da je Monk OP samo ga je potrebno levelovati 😅 .

Podcetnik da ima Twitch drop i za ovu igru sutra.

Nazad
Vrh Dno