*** takva je priroda vecina Diablo like igara (osim samog Diabla 3-4 lol), Rng can be a bitch, al u isto vreme to stvara inicijativu i zelju za pravljenjem Alt charactera, ja igram Gemling Legionara sa Quartetstaff skillovima, drugar igra Deadeye sa Lighting Arrow. Znas koji itemi nam najvise padaju od svih Rarities ? Za Thorn/shield Warriora, i za Minione..Mene od početka najviše nervira u igri što mi izbacuje samo special iteme koji nisu kompatibilni sa mojom klasom.
Jeste zajban mahom zbog onog napada kad Dize one Dzinovske Blokove/Zidove/stene sta vec . Fora je sto instiktivno svako skoro ide unazad kad izvodi taj napad, al fora je da stanes Unutra izmedju, malo ispod Bossa kad radi taj napad i u 9 od 10 slucajeva te nece 1 shootovati zapravo nece te ni pipnuti . Al pazi to je savet da jednom prezivis napad taj, al generalno fight je uradjen malo kao Dps check nazalost, i ako vise od 2-3 puta dozvolis da izvede taj napad neces izaci kao pobednik gotovo sigurno.Benenictus boss me siluje već par dana. Ovako se me nisu maltretirali ni neki bossevi iz dark souls serijala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari