Moras da dodas character name s kojim trenutno igraJa probah da te dodam na friend listu ali kaze da ne postoji taj user...
ShadowStrikeGhost (napisao sam greškom Stike umesto Strike)Onda je ShadowStikeGhost
Dodao sam.ShadowStrikeGhost (napisao sam greškom Stike umesto Strike)
Dodao sam vas obojicu u Igru tako da mozete me cimati neki put se uklopimo Meni je Ime Karaktera je SALETHESORCZPDodao sam.
Možete ostali mene dodati StrahinjaSRB
Pogresan Cekic sam postavio gore proslu poruku. ovaj sa prve slike sam Craftovao A base mi dao Drugar sad mi je to primarni Taj Brood Crack je stvarno Bolest. A onaj drugi cekic Mi je sekundarni tako da Dps slika je sa oba cekica za referencu nekome. @Proday Ovaj Hate Brand Cekic sa druge slike ti Mogu dati sutra il ovih dana ako banes u Igru. Deluje mi solidno taman i ovako ga nisam koristio.Drugar mi je dao +6 to Melee skills Hammer koji je bio Magic rarity, ja ga upgradovao nekoliko puta i Napravio sam Bolest od Cekica. Doduse morao sam malo korigovati Passives da imam dovoljno Strenght da ga vitlam zbog Giants Blood koji Skok U Dps heheh. Sad jos da dodjem do Lvl 78 da mogu da Vitlam i jos jedan Bolest Cekic sto Sto sam Trejdovao. Bice Masakr heh.
Ako ti jos treba, pisi imam ja…Treba mi par T12 mapa ako neko ima viška, ostao sam samo sa baš malim.
To ima samo kod Warriora i toKako dobijes ovaj “produzeni” inventar, ne znam kako da ga nazovemsad sam kao Elon
![]()
Trenutno sam na Poslu Radim Drugu ove nedelje ali Ako se nadjemo u Igri mogu ti dati ja neki QuarterStaff imam ih solidan broj u Stash . A imam i uniques dosta pa mozes videti neki koji bi odgovarao za Monka Znam samo npr da imam 2 kopije Pillar Of Caged God od kojih cuvam jednu kopiju za Drugara koji igra Monka .Levelujem monka od nule pa mi treva neka midrange oprema za njega lvl 20—30 ako nekom visi po stashu
Igracu da.Može, hvala. Igraš malo posle posla?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari