Šta je novo?

Pata na Sata cable mod

Masterchief

Čuven
Učlanjen(a)
31.12.2003
Poena
619
Da li se može nekako napraviti kabl koji bi omogućio da se pata hdd nakaci na sata? Znam da je to moguće, sa adapterima kao što je Serilel (koji su stizali sa ABIT NF7-s, i AN7 pločama), ali ljudi traže (tipično naša posla), i po 15-20e za takve adaptere.

Ako misliš kabl na kabl bez dodatne elektronike onda ne. Jednostavno radi se o različitom prenosu podataka.

Kupis lepo abitov serilel adapter. A i asus ima nesto slicno.

ako ti treba za neko prebacivanje, ovo ono, ja ti mogu
pozajmiti jedan takav Abitov

Nemoze bez dodatne elektronike nego jel na adapter moze zamo jedan disk ili mogu dva?
Usput jel postoji i kontra adapter sa sata na pata ili mozze isti da obavi i ovu ulogu?

Abit Serillel - 1 PATA disk na 1 SATA konektor!
I ne, nemoze bez elektronike.

Prilozi

• 70050.webp
    70050.webp
    31.9 KB · Pregleda: 81
  • serillel_d.webp
    serillel_d.webp
    21.2 KB · Pregleda: 86
Abit Serillel - 1 PATA disk na 1 SATA konektor!
I ne, nemoze bez elektronike.
Damn:wall:
A video sam ja već da ti adapteri imaju neke štampane ploče. Ali sam tek skoro primetio da na njima ima neku čip. Ja sam se samo ponadao da možda nije neka komplikovana ploča, i da se može napraviti.

@KIBLA`s
Thanks man, ali ne treba mi radi prebacivanja , nego sam mislio da iskoristim svoj stari pata disk na novijoj ploči. E da jesi li ti uspeo da iskopaš nešto polovno u ZDE-u. Pošto i mene trenutno interesuje neka s939 kombinacija?

@KIBLA`s
Thanks man, ali ne treba mi radi prebacivanja , nego sam mislio da iskoristim svoj stari pata disk na novijoj ploči. E da jesi li ti uspeo da iskopaš nešto polovno u ZDE-u. Pošto i mene trenutno interesuje neka s939 kombinacija?
nema na cemu
ma jok nista od toga

Nazad
Vrh Dno