Šta je novo?

Password-i na XP

GuruDexx

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2003
Poena
619
Jel moguce negde namestiti da XP pamti pass sa raznih site-ova, da nemora da se unose stalno, posto na jedno masini mi to radi a na drugoj ne

Opera ima mnogo lepo to odradjeno...Kada te pita da zapamti pass, jednostavno posle ctrl+enter i to je to.

Ko sto septimus rece to IE radi, ali mu moras namestiti da prihvata cookies. ako mu to iskljucis onda nema nista od passworda.

Takodje idi u IE na Tools, Internet Options
Udji u content tab
Udji u AutoComplete i ukljuci Sve sto ima tamo. najvaznije ti je da ukljucis poslednja dva ali nije ni ovo gore dzaba

GuruDexx je napisao(la):
Jel moguce negde namestiti da XP pamti pass sa raznih site-ova, da nemora da se unose stalno, posto na jedno masini mi to radi a na drugoj ne
Mozes da skines Ai RoboForm sa:
www.roboform.com
Jednom upises sifru i vise ne mislis.

Hmmm... ne bih ti preporučio da instaliraš ništa od takvih programa za pamćenje passworda, zato što su oni po defaultu spyware... Setimo se samo famoznog Gatora i sličnih "stvarčica"...

Bolje lepo podesi Operu (mada je najbolje da pamtiš sam), i da te ne boli glava...

Ja imam malo misteriozniji problem, na jednom account-u pamti pass-ove dok da drugom nece ?? Inace radi se o XP profesional

Nazad
Vrh Dno