Šta je novo?

Password - dugi pritisak na taster???

gileip

Slavan
Učlanjen(a)
18.12.2005
Poena
360
U firmi gde radim neko je promenio u Win XP deo gde se na početku za svakog korisnika unosi lozinka. Jednostavno da bi dobili skriveno slovo ili broj u lozinci treba da držite par sekundi taster na tom slovu i onda se pojavi to slovo!? Kako se ove uključuje i isključuje, da li neko zna? Hvala unapred! :wall:

Nisam bas razumeo kako unosis sifru (drzanjem tastera par sekundi?) ali ako je mreza domenskog tipa onda je to najverovatnije uredjeno polisom i ne mozes mnogo da ucinis.

Računar nije umrežen! Znači sam za sebe, ali kad se loguje da bi se ukucao password potrebno je za svaki znak iz passworda držati pritisnut taster dok se ne pojavi tačkica koja je taj skriveni znak!? Znači problem je što treba držati taster par sekundi i to me baš živcira, sve ostalo radi kako treba! A ni on što je to aktivirao, a ni ja ne znamo kako da isključimo!!!

Aj pogledaj u control panel -> accessibility options -> filter keys. Jel cekirano? Ako jeste, decekiraj, pa probaj onda. Ako nije, onda pojma nemam sta bi moglo biti :)

chivitli
Hvala na pomoći, ali na žalost nije to u pitanju! I dalje se isto dešava! Da li neko može da mi pomogne da rešim ovaj problem! Pozdrav i hvala svima na trudu!

Vrh Dno