Šta je novo?

Password administratora

moze da se procita sa OPHCRACK-om.... probao ...radi ...poz

Kako si odradio to sa ovim programcetom?

Vidim da je .iso, sta da radim sa njim. Probao sam da ga narezem ali mi ne dozvoljava. :(

^
Uzmi ultraiso i narezi ga i kasnije samo bootuj sa njega i to je to...

Poz

Odlican programcic, nisam znao da postoji ova fora podizanja sistema.

Одеш лијепо код администратора објасниш му који програм и зашто хоћеш да га имаш на рачунару и ако је користан програм вјерујем да ће ти изаћи у сусрет и инсталирати га. У супротном почећеш унапред изгубљени рат.

Kada smo vec kod sifrica, kako se mogu videti sifre koje su se koritile na kompu (mailovi, chat,...)?
Imao sam par, ali ih ne mogu naci.

Kucaj u google usb thief i nirsoft kao dve razlicite pretrage.
usb thief je simpaticna kompilacija programcica koji se preko skripte pokrecu prilikom autorun-a usb flash-a a svi ti programi mogu da se nadju na nirsoft-ovom sajtu.
Ima mnogo razlicitih programa koji sluze toj svrsi, kako profesionalnih resenja koja "mogu" dosta da kostaju a imas i besplatnih programcica koji sluze tome.
Sve zavisi za sta ti treba pa ako kazes mozes da dobijes precizniji info.

Poz

Na mom kompu se otvara dosta mailova (yahoo, google, live), chat programcica (skype, msn, icq, yahoo), razni forumu,....
Jednostavno bih zeleo da sve to kontrolisem. Ima dosta ljudi koji zloupotrebljavaju moj komp pa bih hteo da znam sta se dogadja.

Одеш лијепо код администратора објасниш му који програм и зашто хоћеш да га имаш на рачунару и ако је користан програм вјерујем да ће ти изаћи у сусрет и инсталирати га. У супротном почећеш унапред изгубљени рат.

NARAVNO! Citam sve ove postove i pitam se: Zasto li je "bezobrazni" admin stavio te pass-slucajno? Bez smisla i potrebe??? Zasto zaposleni u firmi zeli da instalira programe na firminom racunaru? Nema komp kuci??? ;)

Key monitor, Keylogger ako hoces da znas sta se sve kucka na kompu..
Elcomsoft ima jako lepu kompilaciju programa..
Cain&Abel moze da bude vrlo interesantan alat na mrezi..
itd...

Poz

Recimo da mogu da vidim koja je sifra administratora pomocu OPHCRACK diskom, uslov je da se bootuje sa CD-om prvo.
Sta da radim ako je stavljena sifra na bios? Da li se resetovanjem biosa nesto moze poremetiti u celoj WIN instalaciji, jer ne postoji drugi nacin da podesim da mi pri bootu ide prvo CD?
Resetovanjem biosa bih skinuo pass, zar ne?
Samo da napomenem da nije nista vezano za posao tako da otaz ne vreba!;)

Offline NT Password & Registry Editor moze da odradi i promociju user-a u administratora tako da ne moras da petljas sa administratorskim password-om...jednostavno proglasis sebe za admina

Ja ne mogu da udjem u bios da podesim da mi bootuje sa CD-a.
Kada bih ja dobio to malo bi mi bilo lakse, tako da ovi programi koji se pokrecu bootom malo toga mi daju.

ma to je neki zakljucan komp sa svih strana, nekadijagnostika
dobio u paketu sa softverom

resetuj BIOS. nevidim kako bi mogao da ovim izazoves neke probleme u funkcionisanju Win-a

resetuj BIOS. nevidim kako bi mogao da ovim izazoves neke probleme u funkcionisanju Win-a

ma bios mozes i da resetujes samo tako sto bateriju izvadis nemoras traziti dzamper koji je samo ako je kuciste otkljucano ako nema ono malo katance nazad ali i to se da resiti skidanjem prednjeg panela sa kucista ili guranjem ruke kroz otvor za dvd uredjaje znaci da se sve

a resotavanjem biosa resices se te ulazne lozinke za njega samo da nebude ploca dual bios onda moze da i to bude dzabe

u svakom slucaju nece mu nista naskoditi resetovanje biosa ni mashini ni Win OS

u pitanju je laptop

Ja sam pre nekoliko godina na jednoj studentskoj mreži, za saznavanje admin pass-a iskoristio ovo:
http://www.loginrecovery.com/
Za free uslugu sam čekao dva dana da dobijem pass.
Ali za to je potrebno butovati sa flopija ili cd-a, i ne znam da li to pomaže kod složenih passworda (onaj je, sećam se imao 5 znakova :D). Piše kao za 98.5% passworda, u roku od 10 minuta...
Čisto iz radoznalosti, jel zna neko koju metodu oni koriste? Šta je sa onih 1.5%? Kakve su te šifre?

Nazad
Vrh Dno