Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Problem je u GK koja se trenutno vrti ovde kod mene ATI R 7500 64 DDR i kojoj lagano Cooler riknjava a kazhu da je cooler za GK jako teshko naci i da je jezivo skup tipa 20 - 30 E novi ...
Pa pokushavam da pasivnim hladjenjem prevazidjem problem ..
Zavisi kakav fan trazis.
Koji je to koji kosta 20-30e (i jesi li siguran da ti neki drugi, jeftiniji, ne moze resiti problem). Neki ljudi ovde su bez problema koristili Sunon fanove, koji mogu da se kupe u radio klubu na Crvenom krstu (bgd), a nisu skuplji od 300-400din.
Ima njihov link u ovom tridu
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=32661
Danas sam bio u ANET - u , oni imaju nekakve cool ere za 3 e,
medjutim nemozhe se lako odlepiti Cooler sa Radeona .. Plashio se lik a i ja bogami da potegnemo malo jache da ne ischupamo procesor ili da nepokidamo neku nozhicu pa onda bedak ..
Podmazao ga je lik sa wd40 ali evo opet tandrlja ...
Kazhe lik da pustim da rikne cool er pa da kartica zakuca i da se zagreje pace onda verovatno lepak ili shta vec da popusti pa onda da probam odlepim cool er ..
Ima li neko neku bolju i brzhu ideju od chekanja zadnjeg trzaja coolera i traumiranja procesora overheatom shto mi zvuchi malo rizichno ...
Glupo je cupati ceo stari koler, a i s'cime bi posle lepio novi...
Zameni samo ventilator, ako nije dimenzija odgovarajuca, najlonom za pecanje mozes da pricvrstis ventilator....malo je ruzno ali radi posao
Pa da, ja sam i mislio na malecke sunon fanove koje bi sigurno mogao da stavis, ponesi srafove od starog fana da vidis dal` odgovaraju (zar ne mozes da skines samo fan, a [pasivni] cooler da ostane , pa na njega da usrafis novi fan), a sto rece Bax verovatno ce i silk da odradi posao