Šta je novo?

PartitionMagic ?

• Začetnik teme Začetnik teme Dabar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dabar

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2001
Poena
619
Nedavno sam uz pomoć PartitionMagica 7, podelio disk na dva dela i instalirao 98 i W2K. Sve lepo radi, ali me zanima kako ću, ako se opet odlučim, da vratim disk na jednu particiju? Čuo sam da su pojedinci imali problema sa tim zahvatom, a ja bih unapred da se pripremim za eventualna iznenađenja.
Pozdrav!!!cheers

ako zadrsis oba sistema, a win98 je na prvoj particiji, neces moci 100%

A zašto bi se vraćao? Ako imaš dovoljno prostora na prvoj particiji, prebaciš na nju sve sa druge, obrišeš drugu i resize-uješ prvu.

Planiram da nabavim veći HDD, a ovaj bih koristio na drugom slabijem računaru pa mi neće trebati particije. Na prvoj particiji mi je Win98. Pa zar ne postoji baš nikakvo rešenje? Baš me čudi da je napravljen takav program koji upotrebiš a da ne možeš po potrebi da ga se rešiš.
Pozdrav!!!cheers

Ma nema problema sa spajanjem particija, nego sto ces da ubijes w2k, jer ce ti spajanjem particija biti i w98 i w2k na jednoj particiji, ali da se i to srediti.
E sad, ako planiras da koristis drugi hard, prebaci OS-ove sa ghostom, pa onda spoji particije
:cuss:

pa ako prelazi na slabiji komp, koji ce mu dve OS-a. u tom slucaju nek formatira particiju dva, i spoji ih partion magickom. pa onda nek skloni liniju iz boot.ini-ja za win2000.

ps. ja ni u kom slucaju ne podrzavam upotrebu partition magicka.

elegantije resenje je bekap prve particije, pa onda fdisk od poetka, pa vratis prvu particiju na ceo disk.

poz

Nazad
Vrh Dno