Šta je novo?

PartitionMagic 8.0 obrisao podatke...

melkor

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
620
Storage disk, dve particije NTFS, 100+200GB. Prva prazna, druga skoro puna.

Iskoristim opciju MERGE PARTITIONS, zatrazi reset, odradi 3 sata u DOS-u, na kraju prijavi gresku (SECTOR OUTSIDE LIMIT - tako nesto), vrati se u Windows i sada imam prvu particiju praznu, kao sto je bila.. Dok druge particije nema (FILE SYSTEM: RAW), a neki programi je vide kao FAT32.

Pitanje: koji program moze to uspesno da povrati?

Hvala unapred!
:wave:

OK, PM je "odradio" posao i sada Win prijavljuje drugu kao RAW, ako sam dobro razumeo.
Nema frke, uzmeš neki od recovery programa - npr. Active@ Partition Recovery, instaliraš ga na particiji koju nećeš da rekonstruišeš, pokreneš programče, sačekaš onoliko koliko mu treba da sve skenira i povratiš podatke.
Podaci nisu sigurno uništeni, jedino što je PM sj**** particiju, tj. podatke o particiji, pa Win ne može da je "vidi".
Dakle, odradi sve ovo pa javi kako je prošlo.
Pozz

p.s. program "kupiš" u on-line prodavnici.

Valjda si izvukao pouku sto se Partition magic-a tice.A to je da je program smece.

Active@ Partition Recovery ne moze da povrati particiju.

Probacu sa Active@ File Recovery da izvucem samo fajlove...

samo napred, pa jel citas ti sta ti se pise nikakvi aktive shits nece da ti pomognu

samo napred, pa jel citas ti sta ti se pise nikakvi aktive shits nece da ti pomognu

Covek je uradio upravo ono sto su mu napisali i to nije pomoglo. Jedino ako mu ti nisi u private mail poslao neki savet ...

...Ako nisi poslao savet, onda napisi sta će mu pomoci, a ne sta nece.

Ja bih pomogao kad bih imao iskustva sa takvim stvarima.

@duksa88

Koji softver da instaliram, a da moze da mi izvuce fajlove na drugi HDD?

Thanx

i ja sam imao losa iskustva sa tim programom, isto sam hteo da spojim ili razdelim neke partcije i svi podatci su bili "******i" nista nisam vise mogao da otvorim. sve je bilo tu ali neitljkivo ca k su mi se i neke particije zaklucale, mislim da sam morao ceo har da formatiram i ponovi particionisem.

zasto se to desilo, nesto sam razmisljao; podatci se upisiju gde ima mesta jedan fajl se podeli na vise delova malo ovde malo onde i onda kad jos poremetis particije desi se da neki delovi fajla budu na jednoj a drugi na trecoj particiji i samim tim postaju necitljivi.

Ja sam resio problem na sledeci nacin. Format raw particije, i onda uz pomoc get data back-a povratio podatke. Uspesnost 90%.

OK, ja sam mu preporučio ono što je meni pomoglo, a ti mu preporuči ono što će mu pomoći, ako već znaš šta neće.
Samo, da ne bude jedina preporuka:
http://www.helpdisc-serbia.com
Pozz

pa ne mogu ja da visim svaki dan na netu i da ispravljam krive drine. rekao sam da ne treba, na ovu temu je pisano zilion puta. I ako bih mu nesto preporucivao preporucio bih my www.helpdisc.rs .
Zar nije dosta sto sam mu rekao da ne treba tako?
malo malo pa se nadje neko da se registruje i treba sa svakim da se dokazuje?
Oladite malo , ako smes da mu preporucis nesto onda budu ii toliko odgovoran da snosis posledice toga da covek izgubi podatke. Kad bude vratio fajlove uz pomoc Active tralalala i kad budu korumpirani oces ti da ga saljes u helpdisc?
Pitaj ga jesam li mu ja poslao PM sa pricom dodji kod mene?
Zar je minus to sto radim u firmi koja se time profi bavi? Umesto da ti bude drago sto mozes da pitas ti i ostali se samo busate nesto.Evo covek iznad rekao kako treba.Obidji me malo.

Nazad
Vrh Dno