Šta je novo?

Partition Magic v8.0 Released

• Začetnik teme Začetnik teme omnik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

omnik

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
855
PartitionMagic includes BootMagic™ allowing you to effortlessly switch between multiple operating systems safely and without compatibility problems. You can password protect your boot process as well as change start up options and menu items for all your operating systems. All within a graphical interfacce -- a comfortable and easy-to-use environment.

http://www.winbeta.org/modules.php?name=News&file=article&sid=255

Ima li neko link samo za DOS verziju?

Alexandar je napisao(la):
Ima li neko link samo za DOS verziju?
xxxx://210.53.193.61/vdown/PowerQuest.PartitionMagic.v8.0.1242.DOS.zip

kUdtiHaEX je napisao(la):
Stvarno ste brzi...iako imam gomilu linkova ka w***z satovima nisam uopste uspeo da nadjem doticni prog...da li bi ste podelili svoju tajnu sa nama?
samo iskustvo i biti na pravom mestu u pravo vreme 🙂 - warez sajtovi su poprilicno spori za razliku od "kineza"

kUdtiHaEX je napisao(la):
D-KEE

grozda

Stvarno ste brzi...iako imam gomilu linkova ka w***z satovima nisam uopste uspeo da nadjem doticni prog...da li bi ste podelili svoju tajnu sa nama?

pa idi lepo na grozdin sajt http://fly.to/grozda i sve ce ti se kazti samo.
imash tamo linkove ka pomenutim kineskim sajtovima (D)

Novi link za PM 8:
http://www.warewz.ws/page.html?1030295101/1032693498.html

Meni ni jedan od ponudjenih linkova ne radi...

Au bre ljudi, ima li ikog zivog u ovom thread-u? Sta se radi sa ovom verzijom PM8-ice za DOS? Jel' se prave boot diskete (i kako) ili sta?

Najlakse bi ti bilo da napravis butabilan CD i na njega prekopiras taj PM za DOS uz jos recimo Dos Navigator i neke arhivere + Ghost. Tako imas univerzalan utility cd.

leksa je napisao(la):
Au bre ljudi, ima li ikog zivog u ovom thread-u? Sta se radi sa ovom verzijom PM8-ice za DOS? Jel' se prave boot diskete (i kako) ili sta?

koga mrzi (ili nema vremena) da diskete sam pravi moze da skine od mene vec gotovo! to je ustvari PM8 rescue set od dve diskete! Prva je Win 98SE boot a druga sam DOS PM8!

hccp://www.anytimenow.com/in_atnp/guest/

name: usata
pass: benchmark

Izmedju ostalog ima i poslednja verzija WinImage-a pa skinite i to, nije veliko!

cheers

OK, hvala, mada sam ja mislio da je to instaler koji napravi one standardne dve diskete partition magic koje se prave prilikom instalacije celog programa...

leksa je napisao(la):
OK, hvala, mada sam ja mislio da je to instaler koji napravi one standardne dve diskete partition magic koje se prave prilikom instalacije celog programa...

pa to ti je to!

no name je napisao(la):
pa to ti je to!

Heh, ma ne, mislio sam na ono sto sam skinuo sa D-Kee-jevog linka, a skinuo sam sad i ove dve arhive sa ovog tvog linka, ajd' sad mi reci kojim programom se ove .ima arhive raspakuju na diskete?

leksa je napisao(la):
ajd' sad mi reci kojim programom se ove .ima arhive raspakuju na diskete?

Pa WinImage! Zato sam naglasio da ga ima tamo isto!

Ljudi, kakva su iskustva sa ovim programom? Malo mi je frka da mi ne napravi haos na disku. Imam WinXP NTFS i malo bi da prespajam paricije, to jest da od C, D i E napravim samo C i D. Da li da se upustam u to ili da ipak radim FDISK, pa sve nanovo?

Hvala i pozdrav!

Ljudi, kakva su iskustva sa ovim programom? Malo mi je frka da mi ne napravi haos na disku. Imam WinXP NTFS i malo bi da prespajam paricije, to jest da od C, D i E napravim samo C i D. Da li da se upustam u to ili da ipak radim FDISK, pa sve nanovo?

Hvala i pozdrav!

uradi slobodno sa PM-om al' nemoj ovde da se javljas po pomoc 🙂 ne, ozbiljno, samo fdisk pa kreni od pocetka. jeste da je teze ali je mnoooogo sigurnije

Nazad
Vrh Dno