Koliko se ja sećam u pitanju je 137GB...silverglider je napisao(la):Jedino obrati paznju da za diskove vece od 127GB moras da na XP-u imas SP1 instaliran, a u windowsu 2000 SP4 i enablovano u registry bazi koriscenje vecih diskova.
Potpuno isto iskustvo imama i ja! Koristim PM 8 i sve radi kao satic!!!ToxiC je napisao(la):ja se izvinjavam a zasto se prilikom particionisanja slabo koristi partition Magic???
ako se misli da radi samo iz win. nije tacno, mogu se napraviti rescue diskete pa da se boot-uje sa njih i udje u dos mode i particionishe kako ko zeli i ume!!!!
ja ga stalno koristim i nisam naisao na neke probleme!!!!
e sad ako gresim![]()
E nisam znao za ovo sa Win2k i XP-om... jel to mozda uzrok da mi se jednom zeznula particija od 120GB koja je formatirana u XP-u (NTFS) a posle sam je kod Hajlija prikljuchio na Win2k i nije je prepoznao, i ne da je nije prepoznao, nego sam izgubio sve podatke. Kad sam ponovo prikljuchio na XP kod mene kuci nicheg nije bilosilverglider je napisao(la):Win2k i WinXp imaju razlicite verzije NTFS-a, recimo - jos kada umesamo PM kao trecu stranu...
znaci ti si je samo prikljucio na drugi OS koji ima drugaciji file system i da su se izgubili podatci, to je nemoguce!!!!Misha je napisao(la):E nisam znao za ovo sa Win2k i XP-om... jel to mozda uzrok da mi se jednom zeznula particija od 120GB koja je formatirana u XP-u (NTFS) a posle sam je kod Hajlija prikljuchio na Win2k i nije je prepoznao, i ne da je nije prepoznao, nego sam izgubio sve podatke. Kad sam ponovo prikljuchio na XP kod mene kuci nicheg nije bilo![]()
Misha je napisao(la):E nisam znao za ovo sa Win2k i XP-om... jel to mozda uzrok da mi se jednom zeznula particija od 120GB koja je formatirana u XP-u (NTFS) a posle sam je kod Hajlija prikljuchio na Win2k i nije je prepoznao, i ne da je nije prepoznao, nego sam izgubio sve podatke. Kad sam ponovo prikljuchio na XP kod mene kuci nicheg nije bilo
sorry za malecni offtopic...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari