Eagle eye je napisao(la):Broz jel znaš kako se prebacuje FAT u NTFS? Možeš mi poslat mailom?Bio bih ti puno zahvalan!Inače Win je XP Pro
Eagle eye je napisao(la):Fala narode!Puno ste mi pomogli znat ću se ja služit tim programom nem a frke!
Broz jel znaš kako se prebacuje FAT u NTFS? Možeš mi poslat mailom?Bio bih ti puno zahvalan!Inače Win je XP Pro
Aman, jel ti pratis napredak softvera, ko ce jos da se zeza sa takvim praistorijskim metodamaTEP3A je napisao(la):ako imas maxtorov hdd lepo sa njihovog sajta skini maxblast koji
ce ti potrositi jednu disketu(nju koristis kao startup disketu i posle samo pratis uputstva samog programa) i lepo sa njim i jednom win98 start up disketom isparticionises disk za manje od 2 minuta i sve lepo sredis....
ne zezaj se sa particionisanjem is windowsa jer moze da ti donese samo glavobolje....
el si cuo da je nekad nekom pao dos??![]()
Ako vec skidas, skidaj sa Fosi-ja jer je tamo full retail registrovana verzija...Eagle eye je napisao(la):Nisam ja neupućen nego samo znatiželjan jer ne želim od diska napravit pustinju.Nego taj PM 7 dolazi kao demo ali ima 23MB downloada pa sam mislio ako ima nešto manje....nebi škodilo.Eh da to prebacivanje FAT-NTFS je potpuno bezazleno ili ne?
E, kol'ko ljudi, toliko iskustava...TEP3A je napisao(la):...zato je bolje da neko ko nije mnogo upucen u to lepo radi max pa kad malo nesto prinauci neka cacka po pm sto ce lepo da mu dodje kao vezba jer mu ne gine da nesto *****e....
Kao što rekoh, postoji PM7 verzija koja radi pod DOS-om i težak je nešto malo preko 1MB. To što program radi pod DOS-om nemoj da te brine, čak i ako nisi iskusan u radu sa DOS-om, sve je jednostavno. Probaj i nećeš se pokajati. Sada, tačno nemam link odakle sam ga skinuo, ali potraži malo. Ako baš ne nađeš mogu ti poslati na mail.Eagle eye je napisao(la):Nego taj PM 7 dolazi kao demo ali ima 23MB downloada pa sam mislio ako ima nešto manje....nebi škodilo.
drapin je napisao(la):Ako vec skidas, skidaj sa Fosi-ja jer je tamo full retail registrovana verzija...
In the command prompt window, type :Eagle eye je napisao(la):... može li se disk naknadno prebaciti sa FAT 32 na NTFS?
ssale je napisao(la):fosijev sajt je
xxxx://kickme.to/fosi
Pozdrav!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari