Šta je novo?

Particije

Nece,izbacuje neku gresku 0x0000007E (jos gomila brojki u zagradi) a za tu gresku mi na netu daje nekoliko mogucnosti ali nesto mu ocigledno ne prija od hardvera i moracu da mu ostavim Windows 98,neznam da li uopste da pokusavam da instaliram 2000,verovatno ce i njemu nesto da fali da se instalira pa nek proda lepo plocu,procesor i memoriju i neka kupi neku solidnu P4 ili K7 pa nek uziva,moze da upgade-uje sa P2 na P4 za 100 evra!
Pozdrav i hvala na pomoci!Crni,you're the man! ;)

E jeb... ti ove starudije!Kad sam instalirao drajver za HPT366 on nije hteo da pokrene instalaciju i izbacivao je gresku a onda ladno uzmem instalaciju XP-a da pripremim disk za 98 i pobrisem one NTFS particije,mi se zapricamo,on ti lepo opici instalaciju i ja se okrenem da pogledam a on vec na pola instalacije XP-a i to bez ubacivanja drajvera za HPT366 kontroler!
Bilo je par gresaka odnosno fajlova koji nisu mogli da se prekopiraju ali je instalacija uspela na opste iznenadjenje!Vec sam gledao za tu gresku,pisalo je da moze biti do BIOS memory caching ili Video BIOS shadowing ili tako nesto ali vazno da je on odradio instalaciju!
Sad ostaje jos jedan mali problem,ako bi neko znao gde da nadjem drajver za njegovu zvucnu koji radi,ona je sa cipom CMI8378 WDM,neznam vise gde da trazim drajver za nju a nece onaj za 2000 sa CD-a,nece ni najnoviji koji se moze naci na netu bas za XP (v1.0.0.2.8 od 21.08.2002 godine)!?
Sta sad da mu radimo a da ne baca ovu i daje 30 evra za zvucnu za masinu koja vredi dvaput toliko!?Jel ima negde stariji drajver jer sam skidao nekoliko preko dial-up konekcije i sve je jedan te isti od 2,45MB pa nemam volje vise da skidam ako ovaj ne radi a ne mogu da vidim verziju pre nego je skinem!?Mozda ima neki sajt gde se mogu naci ranije verzije drajvera,kao sto ja na Compaq-ovom sajtu mogu da nadjem link za previous driver version u slucaju da mi drajver ne radi kako treba!?
Samo da dodam jedan mali edit za konfiguraciju:
P2(r) na 400MHz, Abit BE6, NCP 128MB PC133 i provobitna od 64MB,PC100,proizvodjaca se ne secam, ATI Rage Pro 32MB, i ostalo je cini mi se manje vazno al ako treba recite da napisem!Znam da je NCP njesra od memare po mnogima ali imamo samo lepa iskustva sa njom na toj ploci.
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno