Šta je novo?

Part. Magic mi ubio Hard. Help?

The Stig

Slavan
Učlanjen(a)
22.08.2008
Poena
470
Instalirah Partition m. 8 da napravim particiju, i na početku se pojaviše neke 3 greške kao bad sector i pita dal da popravi, ja kliknem yes. i tako 3-4 puta, i onda kaže ne može da prepozna drive letter i neće da uđe. onda sam uninstalirao part. mag. 8, da instaliram 9, ali mi više ne proznaje hard (externi). usb ga prepozna, ima ga i u device manageru, a u disk manageru ga nema.

Ima li iko neku ideju :wall:

Treba li pominjati da su podaci na disku od neprocjenjivog značaja :( :( :(

A da probas sa nekim drugim programom, na primer Acronis Disc Director Suite, ili nekim sa Hirens CD-a.

Bice da si obrisao sve sa njega . Koji disk je u pitanju i jel moze da se poveze nekako osim preko usb-a ?

Ako sam dobro skontao, part. magic je brljavio oko sektora na jednoj od particija internog diska. Trenutno ovaj ne mogu poveyati nikako osim preko racka, jedino sutra da probam kod nekoga.

Ali cudno mi je sto sav sistem pocne da baguje kad ubacim disk na usb. ne mogu da ga "safely remove", ne mogu da ga unistaliram u device manageru, sta god pokusam od toga sve se zaledi. (not responding) i kad izvadim hdd iz usba sve proradi. a ni partition magic ga ne prepoznaje.

reinstaliro sam i sistem i sve je isto. jako chudno. :(

Koji disk je u pitanju ?

Meni je pre neki dan pomogao NTFS recovery. Spasio sam 30 gb podataka.

Nazad
Vrh Dno