Šta je novo?

Parkan II & Space Wolves II

spave wolves nastavak? najs, prvi deo mi je cini mi se ostao u bas lepom secanju

Da ali ovo je bolje jer imas potpunu slobodu kretanja u 50-tak sistema koji postoje i mnogo vise nelinearnosti. Igra je izasla na ruskom poodavno a na engleskom izgleda tek sad.

Evo ja krenuo malo da przim star wolves 2 nadam se da ste na to mislili i za sad mi se svidja kombinacija svemirske RPG i homeworld fazon.

Zaglavio mi se jednom morao sam hard reset da udarim :( ne znam da li je jos neko imao problema...

Ako neko ima neke hints ili tips nek napise ovde :)

Ja sam ga dobio tek sinoc i malo pogledao i deluje ok kao i prosli deo. Novina je to sto sada postoji vise slobode za kretanje tj. malo je nelinearnija. Steta sto nisu imali malo vise novca da sve odrade kako treba. Malo mi je cudno da nijedan od velikih izdvaca nije video potencijalan hit u ovoj igri. Glasovi su opet na niskom nivou mada su bolji od prethodnog dela. Sve ostalo mi na prvi polged deluje ok. I dalje veoma interesantan rpg sistem, sistemi deluju malo prazno ali to je mana malog razvojnog tima i malo finansija. Za jedan mali tim i jos rusku igru jer ruku na srce od slicnih ruskih developera stizale su ocajne igre, ovo je odlicno.
Dobio sam i Parkan II i situacija je ista kao i gore. Fenomenalna ideja, dosta dobra realizacija lai se pojavila na engleskom sa par godina zakasnjenja jer se sam igra pojavila pre 2 i po godine na ruskom. I opet mi je cudno da veliki izdavaci koji izdaju gomilu djubreta za koje daju gomile novca i koji osim dobrog izgleda ne vrede ni macijeg izmeta propute da finansiraju ovakvu ideju. Igra je simulacija u prvom licu, sa preko 500 solarnih sistema i mnogo vise planeta. Na vecinu se moze sleteti gde igra postaje fps ako se glavni lik krece po povrsini planete u mech-u, ili se vozi u nekom tenku gde osim tuce moze da uzima questove ili trguje, osim toga postoji mogucnost da se board-uje na protivnicke brodove potamani posada i opljacka cargo. I opet mane kao i kod gore pomenute igre, da je bilo vise novca ionako veoma dobra igra mogla je da bude prava revolucija. Mane su losa gluma i glasovi i nedostatak mnogo sitnih detalja koji bi je ucinili zivopisnijom.

Pocinjem da :mad:

Na svakih 15 min igranja mi se zaglavi komp!!!

Ajd da nemam najnovije drivere i directx ili ko zna sta jos... sve sam probao i opet isto!

Pogledao sam log i izabcuje neke silne warnings da nema neke *.ogg i druge sound fajlove.

Ajde vi koji imate igru ajde pogledajte logfile.txt i vidite da li imate neke warnings u njemu.

Pogledacu popodne kad se vratim sa posla ali mi je sinoc za onih pola sata radilo ok.

igrao sam sinoc i za sada mi je isto kao i prvi deo, sta su oni zapravo ovde promenili?

isti brodovi, ista oprema, isti skillovi malte ne

e da, sta se na tastaturi koristi da se prekine pauza, mislim lepo se pauzira na space, ali kada treba da odpauziram space ne reaguje! wtf, necu valjda svaki put da klikcem na dugmence na UI !?!

A sada kao nije bitan gejmplej, nego nedostatak tastera za prekidanje pauze, koja se - gle užasa - prekida preko dugmenceta na UI?
Što bi ti rekao - ovo je igra za one koji umeju da mućnu glavom, a onda im pauziranje neće ni trebati :d

Poslednja izmena:
Pa vi ne igrate istu igru - jedno je Star Wolves, a drugo Space Wolves???

hahaha :d vidi stvarno ja igram star wolves 2 :) kakva konfuzija

ali ali sta je space wolves :p ja ne mogu da nadjem nikakvu pc igru tog imena

btw filipe gejmplej je meni super, progutao sam prvi deo a i drugi cu, a ako tokom borbe pauziras milion puta (ako je borba kompleksnija) normalno da je ebeno smarajuce stalno uzimati misha u ruke i ciljati play ikonicu koja je 0.2 cm x 0.5 cm na UI... toga nije bilo u prvom delu pa zato pitam da li je bug ili ima neki kombo tastera za koji ne znam, jer prosto i jednostavno nije logichno da se pauzira na space a da se neotpauzira isto tako, treba biti retard pa to onemoguciti

Poslednja izmena:
Izvinjavam se za zabunu koju sam kreirao igra jeste Star Wolves 2 a ne Space Wolves 2. Bio sam na poslu i tek sam se razmrdao iz dremke kad sam pisao thread pa sam bio maglovit u glavi

ima li pomoci za moju pauzu :d

nasao sam da moze da se odpauzira na taster ] koji sluzu za ubrzanje...pih

igra mi pukla dva puta za 40 minuta, pri cemu mi je zauzece rama bilo 50%, kada trip... to se nije desavalo u prvom delu kako su uspeli ovde nemam pojma

Znaci nisam jedini kome puca...
PATCH !!!!! :D

Evo i meni se malopre zaglavila igra. Nisam morao restart, dovoljno je bilo Alt+Tab pa Ctrl+Alt+Del pa End task.

Pocinjem da :mad:

Na svakih 15 min igranja mi se zaglavi komp!!!

Ajd da nemam najnovije drivere i directx ili ko zna sta jos... sve sam probao i opet isto!

Pogledao sam log i izabcuje neke silne warnings da nema neke *.ogg i druge sound fajlove.

Ajde vi koji imate igru ajde pogledajte logfile.txt i vidite da li imate neke warnings u njemu.

I meni je logfile.txt pun WARN-ova, uglavnom za nedostajuce wav-ove, kojih stvarno nema tamo gde pise da ih nema :)
Mozda ce izaci neki dodatak koji ce resiti ovaj problem. Mozda zbog toga igra puca.

Poslednja izmena:
pa sad ima patch neki za nemachku verziju, ajde nek neko proba :p

da li i killbane ima isti problem kao i mi?

na par mesta sam video da se svi zale na pucanje igre...

Toliko sam se navukao na igricu i sada mi puca ali const na jednom mestu, bas na prvoj misiji kad treba da se fajtam protiv alien-a :)

meni je pukla tri puta , kada sma prvi put sreo aliene, i posle na putu da unistim alienski gate, i treci put kada sam gotovo zavrsio tu misiju... smaranje od buga, a bas mi se igra

fale sledeci fajlovi

Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\BasePilot\BasePilot_R_i'lldoit.wav'
(WARN) Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\BasePilot\BasePilot_R_accomplish.wav'
ound3D file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\hangar_open.wav'
(WARN) Sound3D file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\hangar_close.wav'
(WARN) Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\Hero\Hero_R_defend_attack.wav'
(WARN) Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\BasePilot\BasePilot_R_yes.wav'
(WARN) Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\BasePilot\BasePilot_R_ship_damaged.wav'
(WARN) Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\BasePilot\BasePilot_R_he'll_get.wav'
(WARN) Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\Hero\Hero_R_yes.wav'
(WARN) Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\Hero\Hero_R_target_locked.wav'
(WARN) Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\BasePilot\BasePilot_R_target_locked.wav'
(WARN) Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\BasePilot\BasePilot_R_attack.wav'
(WARN) Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\Hero\Hero_R_hear.wav'
(WARN) Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\BasePilot\BasePilot_R_hear.wav'

zapravo fali dosta toga od engleskih glasova, da li zbog toga puca nemam pojma

Poslednja izmena:
meni je pukla tri puta , kada sma prvi put sreo aliene, i posle na putu da unistim alienski gate, i treci put kada sam gotovo zavrsio tu misiju... smaranje od buga, a bas mi se igra

fale sledeci fajlovi

Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\BasePilot\BasePilot_R_i'lldoit.wav'
(WARN) Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\BasePilot\BasePilot_R_accomplish.wav'
ound3D file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\hangar_open.wav'
(WARN) Sound3D file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\hangar_close.wav'
(WARN) Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\Hero\Hero_R_defend_attack.wav'
(WARN) Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\BasePilot\BasePilot_R_yes.wav'
(WARN) Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\BasePilot\BasePilot_R_ship_damaged.wav'
(WARN) Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\BasePilot\BasePilot_R_he'll_get.wav'
(WARN) Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\Hero\Hero_R_target_locked.wav'
(WARN) Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\BasePilot\BasePilot_R_target_locked.wav'
(WARN) Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\BasePilot\BasePilot_R_attack.wav'
(WARN) Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\Hero\Hero_R_hear.wav'
(WARN) Sound file not found: 'DATA\LocData\English\Voice\BasePilot\BasePilot_R_hear.wav'

zapravo fali dosta toga od engleskih glasova, da li zbog toga puca nemam pojma

Isti problem, isti fajlovi mi nedostaju...
Probao sam da iskljucim zvuk u igri da vidim da li ce to srediti problem ali avaj nije uspelo :S:

Ja za sada nemam problem ali je nisam ni igrao previse jer nemam puno vremena, ali i mom drugu takodje ne puca, videcu ovih dana kada budem igrao vise

razmishljam se da uzmem neki wav koji je samo delic tishine i da ga preimenujem u nepostojece fajlove mozda resi problem ;)

steta super igra, a tako bagovita:mad: Negde sam procito da prolikom auto sejva napuni ram i da je to problem mada isto se desava i sa iskljucenim auto sejvom, znaci jedino nam preostaje da cekamo neki patch:wall:

odavno se nisam ovako zapalio za neku igru steta sto baguje imao sam negdje demo ove igre sta mislite bili bilo moguce izvuci neke wavove da tako kazem i staviti u ovu verziju P.S.
demo je radio dobro_Ovo sto se desava ovdje mora da je do lose maknute zvezdane sile :d :D :p

ma nije do punjenja rama, kada mi je zakucavala nije bilo utroseno vise od 60%

ako neko moze da izvuche wavove sto da ne da probamo

ali najveorvatnije da je do zvezdane sile, negde sam nasao da nikom ne pravi problem sa originalnim pakovanjem

Moguce da je do zvezdanog ista stvar se desavala i sa Titan Questom dok nije izaso patch koji ga uklanja, znaci samo strpljenje....:cigar:

Poslednja izmena:
Star Wolves 2 - Patch 2 - 22.49 MB (4654 mal geladen)
Der Patch behebt u. a. einige kleinere Probleme mit der Lokalisation und korrigiert einen Fehler in einer Missionsbeschreibung.

skinuo stavi ona englesku verziju, radi kao sat :)

http://www.starwolves2.de/downloads.html

Poslednja izmena:
Hvala na info G!!!

Skidam pa cu da isprobam i javim utiske!

Meni se sad malo brze ucitava i malo je stabilnija al opet puca:wall:

Dobar je patch ali ne i dovoljno dobar :)

I dalje mi puca igra ali ovog puta mi se barem ne zaglavi 100% komp vec uspem da ga ugasim sa ALT-F4 sto je ipak napredak :D

Jel neko isprobao onaj BETA patch?
Cemu sluzi onaj mini patch? Nemacki mi je malo slabiji jezik ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno