Šta je novo?

parica adsl

dimmuborgir

Cenjen
Učlanjen(a)
01.04.2013
Poena
151
dali neko zna dali se moze i kako povecati parica u posti?hteo bi 10 mb al podrzava do 5mb parica.imam ptt adsl ...:smash:

Pa cekaj daleko bilo da hoces da povecas paricu, mislis da skratis paricu!?
Sto je parica duza brzina je manja sto je parica manja(kraca) time ti se pruza mogucnost za vecim brzinama.
I ne radi se nista u posti vec van poste, da bi ti smanjili paricu moraju da postave mini centralu u tvom ulazu i tako skrate bakrnu paricu.

Mislim da je hteo da poveca brzinu... Zovi provajdera i vidi dali možeš da predješ na veci paket.

Mislim da nije :) Koliko ja vidim, on hoće da mu poboljšaju paricu kako bi mogao da uzme 10mb paket, jer mu trenutna parica pruža maksimum 5mb.

Moraš da pišeš telekomu da pogledaju šta mogu da urade po tom pitanju.

E i ja sam ovako shvatio coveka, da hoce novu paricu da bi imao mogucnost za vecim brzinama.

Sustina je ista, ako je izvoljdivo jedino Telekom moze to da ti odradi tako da probaj da ih kontaktiras ali nema mnogo leba tu :(

Prvo nisi telekomov korisnik automatski otpadas za tako nesto, drugo jedini nacin na koji to mozes da izboksujes je da podneses tuzbu protiv telekoma srbije ratelu ali to zavisi od parametara linije, trece daj nam parametre linije da vidimo kakvi su

Vrh Dno