Šta je novo?

Paradox

genuine

Slavan
Učlanjen(a)
17.02.2006
Poena
350
Sta bi ste vi radili sa njim da vam neko pokloni Paradox?

Paradox je klaster koji se sastoji iz 20 ciglica od kojih svaka ima 2 dual-core kseona na 2.8 Ghz sa ukupno 20GB rama u sistemu i dva servera koja kontrolisu klaster.. ( poseduje ga institut za fiziku )

Glupo pitanje.

Prodao bi sve to i zapalio odavde.

alex303 je napisao(la):
Glupo pitanje.

Prodao bi sve to i zapalio odavde.

pa nije toliko puno placeno.. oko 40000 evra koliko se secam

Apsolutno dovoljno novca za palidbu :)

?????

Pitanje bi bilo sta ne bi mogao da uradim.

otisao bih u kazino i stavio sve na crno

a ja bi na crveno pa kao neko pukne delimo kintu :D

@genuine Kakav si ti kralj :D

Prodao, spakovao se, nestao.

Ja bi overklokovao i onda uradio super PI test i postigao svetski rekord:d
Kakvo pitanje:S: sta bi ste uradili da dobijete na lutriji:S:

Zadrzao bi jednu "ciglicu", eventualno dvije. A ostatak bi prodao. Nebi nigdje palio, sto bi palio kad sam ga "dobio" kako rece autor teme???
Od prodatih dijelova, kupio bi nesto korisno, nesto sto ne gubi na cijeni tako brzo kao kompjuterske komponente.
Jer ko god odluci da zadrzi PARADOX, samo ce da ispusti lovu iz ruku, kroz par godina, bice kao i svi kompjuteri samo prolazna stvar. Pa ti valja opet UP GRADE!! :wall:

pretpostavljam da bih cupao kosu... jer takvu stvar moze da mi se pokloni samo ako sam naucnik u nekoj naucnoj instituciji, i taj sto mi je poklonio ocekuje neke rezultate ;)
znaci .... zbogom more, zene, porodica, deca.... :p

Bravo za Milana i Toxica:D :D :D
Pa, verovatno bih ga iznajmljivao nekima koji mogu pametnije da iskoriste njegove mogućnosti. Po mogućstvu ograničeno iznajmljivanje. Nešto u stilu "za više firmi-u isto vreme". Ono kao, kapiram da bi takva zverina to mogla da odradi bez problema.;)
Što se tiče prodaje. Pitanje je koliko često se nešto tako kupuje i za koliko bi moglo da se proda. Pazi kada su sigurno veliki novci u pitanju, a ko će da da, na primer, 40 000€ daće i 50 000€, ali od ekskluzivnog zastupnika (što čovek da se zeza sa nekim likovima iz Srbije:trust: ).
Pozdrav.:wave:

auuuuuuuuuuuuuu,
Da li je moguce da tako nesto postoji?????
Koliko god da mi neko prica ne bih mu verovao, ali kada vidi da ste se slozili vas nekoliko o jednoj istoj ceni, mozda bih mogao da vidim gde to moze da se ukrade. Svi obijaju zlatare i menjacnice pljackaju, a to je izgleda stvarcica vrednija od svega toga zajedno. Mozda bi mogli da isplaniramo nesto????:banana:

Poslednja izmena:
'Stvarcica' ...
Ja dovozim kamion ili kombi !
A ti isplaniraj ostalo ali gledaj da se sve zavrsi u par minuta...

Poslednja izmena:
ok, samo jos da nadjemo server!

Ima par klastera u BG. Rade neke simulacije procesa i "zanimljive" proracune:vomit:

Da li je neko raspolozen za akciju??
Mogli bi da upadnemo u institut |svi mi kao Sam Fisher| marnemo supercomp i zapalimo na... recimo majorku???

Nesto mi se cini da ovaj tred nije otisao u pravcu u kom je autor zamislio. Sto se mene tice, verovatno bih tu procesorsku snagu iznajmljivao onima kojima je potrebna a nemaju kesa da kupe ovakvu "igracku". Sad, koliko je to isplativo ovde, ne znam.

nije isplativo.
prodao bih nekom ko ima kes i mozda bih mu i poklonio ideju o iznajmljivanju, pa nek se on cima.
a ja - pravac kazablanka :smoke:
ili jamaica, pa tamo kupim bar na plazi i sreca sreca, radost uzivancija
:bottle: :guitar: :,,: :cigar:

Poslednja izmena:
Isto bih se osecao kao da dobijem avion. Ni piste ni pilota, a vredna sprava.

ma posluzice vec nekako.....
Ali kako doci do tog cuda???????
To je pitanje.

verovatno bih kupio neku dobru graficku i poceo da igram igrice :)

genuine je napisao(la):
Sta bi ste vi radili sa njim da vam neko pokloni Paradox?

Paradox je klaster koji se sastoji iz 20 ciglica od kojih svaka ima 2 dual-core kseona na 2.8 Ghz sa ukupno 20GB rama u sistemu i dva servera koja kontrolisu klaster.. ( poseduje ga institut za fiziku )
Ugradio bih mu vodeno hladjenje i posle se nervirao sto ne postize dovoljan skor u 3dMarku! :d

heh,vec vidim u malim oglasima za nedelju dana "temu" :prodajem Paradox,malo koriscen,usmena garancija godinu dana,cena prava sitnica,40000e.
ponude na PM :D

ja bih probao da pokrenem Q3 ili neku drugu FPS igricu na 20 monitora :), samo mi jos monitori fale :(

ima neko neku povoljnu soluciju za nabavljanje istih? :D

Poslednja izmena:
Suicide_samurai je napisao(la):
ja bih probao da pokrenem Q3 ili neku drugu FPS igricu na 20 monitora :), samo mi jos monitori fale :(

ima neko neku povoljnu soluciju za nabavljanje istih? :D

Mislim da bi ti jos i Paradox trebao pored tih monitora.....:crash:

Vrh Dno